Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

До певного часу найкращим дуетом у шов вважалися Руслан Сенічкін та Людмила Барбір. Вони ідеально доповнювали одне одного, і стали тандемом, який вельми важко переплюнути. Аж допоки команду не поповнили Неля Шовкопляс з Єгором Гордєєвим.

Певний час телеведучий залишався без ідеальної партнерки для нього, але коли з’явилася Неля все кардинально змінилося. Спочатку здавалося, що вони не спрацюються. Зокрема Шовкопляс розповіла, що Єгор прийняв її доволі холодно. Але згодом стало зрозуміло, що це протилежності, які складаються в ідеальний пазл.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав своє відношення до Нелі Шовкопляс

Нова зачіска Гордєєва
Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав своє відношення до Нелі Шовкопляс

Доволі довго їх підозрювали у романі, але насправді Неля Шовкопляс заміжня і виховує дітей, у той самий час як Гордєєв неодноразово говорив про те, що не зацікавлений у серйозних стосунках, адже немає на них ніякого часу.

І все ж вони продовжують тішити публіку спільними кадрами, на яких зазвичай постають разом. І лише у рідкісні моменти між ними постають гості, які мають обов’язково знаходитися в центрі, між ведучими, щоб показати хороший прийом та увагу зірок до спеціаліста, який завітав до них в ефір.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав своє відношення до Нелі Шовкопляс. Скріншот особистої сторінки зірки

Так і в цей раз у мікроблозі Єгора з’явився свіжий кадр з гостею. Варто відмітити, що одразу ж кидається в очі зміни у зовнішності Нелі Шовкопляс, вона стала білявкою.

Втім, її образ урівноважується пасма, які залишаються каштанового кольору, таким чином роблячи її зачіску більш контрастною. Також обидва обрали доволі легкі та світлі кольори, які ніби уособлюють собою весну та хороший настрій.

Нагадуємо, що декілька місяців тому Неля Шовкопляс вперше розповіла, що виявляється подавала на розлучення з чоловіком. Втім, парі вдалося врятувати свої стосунки, і зараз вони активно займаються налагодженням шлюбу.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.