Дружина Віктора Павліка вперше розповіла про розлад у 2-річного сина і назвала діагноз: що кажуть лікарі

Молода дружина Віктора Павліка вперше розповіла про недугу свого сина та зізналася, що насправді сказали спеціалісти. Катерина Репяхова нарешті отримала повну картину.

3 роки тому на світ з’явився прекрасний хлопчик, який став четвертою дитиною у сім’ї Віктора Франковича Павліка. Маленький Михасик став розрадою для батька, який на той момент тужив за загиблим сином.

Звичайно, сім’я ще не здогадувалася на той момент про те, які події розгорнуться в країні, та що на них чекає далі. Катерина активно показувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як живеться її родині, і як саме проходить її материнський досвід.

Катерина Репяхова розкрила діагноз маленького сина від Віктора Павліка

Катерина Репяхова та Віктор Павлік на першому спільному інтерв'ю
Катерина Репяхова розкрила діагноз маленького сина від Віктора Павліка

Так само молода дружина Віктора Франкович і неодноразово зізнавалася, що насправді її чоловік не надто любить виставляти все напоказ, але своїй дружині у цьому питанні дав абсолютну волю. Звичайно від публіки на приховався той факт, що хлопчик виявився мовчазним і не поспішав налагоджувати комунікацію з батьками.

Катерина почала звертатися до лікарів і отримувала вельми різні результати, і деякі з них доводили її до сліз. Дівчина отримувала шалену підтримку від своєї публіки, але так само якось була надзвичайно розчарована поведінкою підписників, які почали лякати її своїми власними висновками про розвиток дитини.

У пошуках діагнозу пройшов майже рік, і нарешті Катерина оприлюднили у своєму блозі результат. Вже офіційно блогерка заявила, що у Михайла диспраксія. Поки що вона не поспішає розповідати, як саме лікарі радять з цим справлятися, і що буде далі.

Нагадуємо, що не так давно Катерина робила публікацію, в якій вперше зізналася, що виявляється її зірковий чоловік більше не хоче дітей. Однак, блогерка має на цей рахунок абсолютно інші погляди, і судячи з усього, підписники згодом можуть почути про майбутнє поповнення в родині.

Катерина Репяхова розкрила діагноз маленького сина від Віктора Павліка

Тим паче, що Катерина вже неодноразово демонструвала своє бажання стати матір’ю дівчинки, і навіть підбирала для неї ім’я разом зі своєю публікою.

Схожі статті