“Не просто успішний чоловік”. Герой, який пересувається на протезах, став новою зіркою шоу “Холостяк”

Герой, який пересувається на протезах, став новою зіркою шоу "Холостяк". За його серце будуть конкурувати учасниці наступного сезону, який скоро вже зʼявиться на екранах.

Вже 2 роки як на українському телебаченні не з’являється сезон новий сезон шоу “Холостяк”, і це не дивно, адже публіка здебільшого вважала, що це не на часі.

Однак, фанати встигли засумувати та скучити, і навіть повідомити про це продюсерів, які залюбки взялися за пошук нового головного героя, і ба більше, змогли зробити так, щоб нові випуски виглядали етично по відношенню до тих подій, які відбуваються зараз і навіть знаходилися в контексті.

Продюсери шоу “Холостяк” назвали імʼя героя нового сезону

Продюсери шоу Холостяк назвали імʼя героя нового сезону

Так, днями на офіційній сторінці шоу в соціальній мережі Instagram з’явилася повідомлення, в якому йдеться про те, що продюсери вже знайшли героя та можуть його представити публіці.

Цього разу за серце ветерана та громадського діяча будуть боротися вродливі учасниця. Він більше відомий під псевдонімом Терен. Однак, його справжні ім’я — Олександр Будько.

Саме сьогодні, у день народження головного героя, ми готові оголосити його ім’я. Олександр Будько (Терен). Два роки ми отримували запитання, чи повернеться на СТБ “Холостяк”. І чесно відповідали, що це станеться тоді, коли в нас буде справжній герой нашого часу. Адже головний холостяк країни – це не просто успішний чоловік, готовий будувати стосунки.

Тож найближчим часом Україна вже зможе побачити нові випуски улюбленої програми та вболівати за учасниць, які їм пройшлися до душі.

Нагадуємо, що минулий холостяк наробив чимало галасу в мережі, і можна сказати, виявився найскандальнішим. Після фіналу головний герой зумів посваритися не тільки зі своєю обраницею, але із іншою фавориткою та учасницями, які пішли раніше.

Зокрема, переможниця звинувачувала його у тому, що він не збирався будувати з нею реальні взаємини, і вмовляв дівчину прокидатися заради піару. Пізніше екс-холостяк посварився навіть зі своїм хорошим другом Славою Дьоміним, який допомагав йому у просуванні.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?