Аллу Пугачову без Галкіна помітили на Кіпрі у компанії відомого мільярдера – хто цей таємничий супутник

Співачка Алла Пугачова, яка у 2022 році залишила свій розкішний палац та залишила Росію, проводить час у компанії найближчих однодумців та друзів. Хто оточує співачку зараз?

У 2022 році, слідом за своїм чоловіком Максимом Галкіним, на знак незгоди з правлячим режимом, співачка Алла Пугачова зібрала дітей – близнюків Лізу та Гаррі та виїхала за межі РФ. Залишивши розкішний палац у селі Грязь, який спеціально для нього побудував коханий чоловік, Примадонна оселилася у місті Кейсарія (Ізраїль) у невеликому, але дуже затишному особняку. Це не єдиний будинок, де мешкає зіркова родина. Як стало відомо, пара має ще будинок у Юрмалі, а нещодавно артисти придбали елітну квартиру на Кіпрі. Саме там і зараз Примадонна.

Алла Пугачова у компанії мільйонера засвітилася на Кіпрі
Алла Пугачова у компанії мільйонера засвітилася на Кіпрі

Так, у Мережі з’явилася фотографія, на якій Алла Пугачова була відбита у ресторані в компанії близьких друзів, серед яких був відомий російський мільярдер Олег Тіньков. Зазначимо, олігарх відверто засудив війну в Україні, демонстративно відмовився від російського громадянства і більше не збирається повертатися до РФ. У лютому 2024 року Мін’юст країни-агресора вніс Олега Тінькова до списку “іноагентів”.

Алла Пугачова у компанії мільйонера засвітилася на Кіпрі
Алла Пугачова у компанії мільйонера засвітилася на Кіпрі

На знімку Примадонна була у звичайному повсякденному одязі, без зачіски та макіяжу. Компанія мило про щось розмовляла. Гумориста Максима Галкіна та дітей поряд не було. Мабуть, співачка була на прогулянці одна.

Зазначимо, що після переїзду за кордон російські ЗМІ буквально стежать за кожним кроком Примадонни та його дружина Максима Галкіна. У ТГ-каналах регулярно з’являються фотографії папараці, зроблені з-за рогу. Зважаючи на все, цей знімок був зроблений так само.

Алла Пугачова разом із сином Гаррі виходить із монастиря
Алла Пугачова разом із сином Гаррі виходить із монастиря

Зазначимо, що в ювілей Алли Пугачової Максим Галкін оприлюднив її свіжу фотографію, на якій Примадонна знята сидячи в кафе. У коментарі прийшло багато хейтерів із колись рідної їй країни, які намагалися словесно образити зірку, проте захоплених відгуків було набагато більше.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.