Одна проблема на двох: що пов’язує сусідок Каменських та Осадчу – перша “бореться” за кордоном, друга вдома

Колишні сусідки Настя Каменських та Катя Осадча раптово зіткнулися з однією загальною проблемою, яка їх дуже хвилює - обидві набрали зайву вагу. Як приводять себе у форму знаменитості.

Перед початком сезону купальників багато жінок намагаються упорядкувати свої форми. Зірки не виняток. Так, колишні сусідки по елітному селищу, розташованому в мальовничому місці під Києвом, Настя Каменських та Катя Осадча, виявили, що за зимовий період набрали кілька зайвих кілограмів, тож колишні сусідки вирішили активно худнути. Каменських за кордоном, Осадча будинки під Києвом. Про те, як відбувається “боротьба” із зайвою вагою, обидві розповіли у Instagram.

Зіркові сусіди Катя Осадча з Юрієм Горбуновим та Настя Каменських із Потапом
Зіркові сусіди Катя Осадча з Юрієм Горбуновим та Настя Каменських із Потапом

Зірці “Світського життя” належить скинути лише два кілограми, тому особливий наголос Осадча вирішила зробити на харчуванні. Отже, щоб повернути собі ідеальні форми, Катя не вживає цукру після 15:00, сюди ж входять і фрукти. Вуглеводи та білки ведуча їсть окремо. Цілком виключає хліб і п’є багато води. Як фізичне навантаження Катерині допомагають маленькі сини, які не дають їй сидіти на одному місці.

Катя Осадча та Настя Каменських показали, як готуються до сезону купальників
Катя Осадча та Настя Каменських показали, як готуються до сезону купальників

Настя Каменських, поки вона ще не має дітей, зробила основний упор на фізичне навантаження. Співачка опублікувала пост, де показала частину тренування на балконі десь за кордоном та супроводжувала його довгим текстом із міркуваннями про те, як суспільство оцінює людей. У коментарі Каменських розповіла, що їй знову написали, що вона товста, тому співачка вирішила вжити екстрених заходів.

Нагадаємо, що співачка постійно критикувалась через зайву вагу. В одному зі своїх інтерв’ю Каменських зізнавалася, що вже звикла до цього, і коли відчуває, що треба схуднути, то знає, як це зробити. За час своєї творчої кар’єри її вага доходила до максимальних позначок, але через якийсь час швидко поверталася до норми.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?