Розірвала багаторічний шлюб заради нових почуттів: Марічка Падалко зробила вибір між чоловіком і коханцем

Популярна українська телеведуча Марічка Падалко вже багато років проживає у шлюбі з Єгором Соболєвим, але не так давно розповіла про свою невірність.

Зараз Марічка Падалко є матір’ю трьох дітей. І варто відмітити, що матір’ю вона мріяла ще стати з юності, однак, не одразу змогла знайти чоловіка, який, за її думкою, ідеально підходив для ролі батька.

Коли телеведуча зустріла свого майбутнього чоловіка Єгора Соболєва, то не була вільна. Примітно, що і сам депутат також перебував у стосунках. Але це не завадило обидвом розгледіти одне в одному своє кохання.

Марічка Падалко розповіла, як почала свій роман з Єгором Соболєвим

Як виглядають всі діти чоловіка Падалко Соболєва
 Марічка Падалко розповіла, як почала свій роман з Єгором Соболєвим

Лише через багато років Марічка зізналася, що одразу побачила у чоловікові батька своєї майбутньої дитини. Про стосунки з Єгором вона не розповідала нікому, окрім своєї бабусі та кращої подруги Лідії Таран.

Деякий час цей роман розвивався таємно, але вельми швидко молоді люди наважилися зробити крок вперед. Єгор розійшовся зі своєю обраницею, Марічка поклала кінець стосункам зі своєї сторони.

А вже через рік у закоханої пари народився первісток. На той момент у Єгора Соболєва вже була старша дочка Анастасія. Його батьки на той момент проживали в російській федерації і колишня дружина депутата навіть допомагала Марічці у знайомстві з ними.

Все пройшло добре і незабаром Марічка стала багатодітною мамою, хоча це не завадило їй ні у будівництві власної кар’єри, ні з’являтися в ефірі з округлим животом.

2 роки тому Ігор соболів припинив свою політичну діяльність та пішов захищати Україну. З тих пір з батьками він не спілкується. Для Марічки це вельми важкі часи. Хоча Соболєв отримав звання, і має чималі успіхи, вона неймовірно хвилюється, а також важко сприймає відсутність коханого вдома.

На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram регулярно з’являються нові відео, на яких зірка показує, як сильно вони чекають на чоловіка вдома, і як сильно радіють, коли він приходить на вихідний.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?