Нова зачіска та макіяж: перша дружина Пономарьова 50-річна Мозгова приголомшила кардинальною зміною іміджу

Продюсер Олена Мозгова довго готувалася до цього дня, продумала до дрібниць, включаючи свій образ. Кардинальні зміни – нова зачіска, макіяж та стиль.

Перша дружина співака Олександра Пономарьова продюсер Олена Мозгова вперше за довгий період часу вийшла на сцену. Про це знаменитість розповіла у соціальних мережах, де ділиться всіма найзначнішими подіями у своєму житті.

50-річна Олена Мозгова після тривалої перерви знову вийшла на сцену
50-річна Олена Мозгова після тривалої перерви знову вийшла на сцену

Так, напередодні 50-річна Олена Мозгова оприлюднила відео, на якому було знято її останні приготування перед виходом на публіку. У кадрі Мозгова з’явилася у розкішній вечірній сукні чорного кольору з ефектною зоною декольте та об’ємними рукавами. На додаток до образу Олена разом зі стилістами підібрали перуку з шикарним довгим волоссям, покладеним хвилями. Завершенням аутфіту став незвичайний макіяж з перламутровими тінями, що підкреслюють її красиві очі та ніжно-рожевим блиском на губах, а також прикраси.

“Сто років на сцену не виходила…трохи хвилювалася навіть”, – підписала ролик Мозгова.

Після того, як публікація з’явилася в Мережі, шанувальники відразу почали коментувати. Багато хто відзначив, що Мозгова дуже красива та ефектна жінка. Дехто навіть переглядав відео з підготовки Олени до виходу на сцену кілька разів.

Нагадаємо, що продюсер Олена Мозгова дуже активна у Мережі. На своїх сторінках у Instagram та Facebook продюсер ділиться різноманітною інформацією починаючи від поточних справ – зборів та благодійності, до рецептів та новин з особистого життя. Також Мозгова регулярно висловлюється на актуальні теми, що хвилюють суспільство та її особисто.

Так, напередодні продюсер озвучила ім’я найадекватнішого артиста в українському шоу-бізнесі. Ним виявився не її колишній чоловік Олександр Пономарьов та нинішній Девід Аксельрод, а Дмитро Монатік. Чому Олена дійшла до такого висновку, можна прочитати тут.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?