Не густо, не виросла капуста: Влад Яма показав, чим харчується в США на третій рік життя в цій країні

Третій рік відомий український хореограф і танцюрист Влад Яма сидить у США, звідки регулярно постить відео та фото, де розповідає про своє "безтурботне" життя.

Відомий український танцюрист і хореограф Влад Яма, який одразу ж після початку війни виїхав із сім’єю до США, продовжує знайомити своїх підписників із подробицями свого “безтурботного” життя.

Влад Яма в США
Влад Яма в США

Так, напередодні знаменитість оприлюднив у “сторизі” відео, на якому показав, чим харчується за кордоном. На тарілці ви не побачите ніяких делікатесів, м’яса та риби, а лише овочі – кілька помідорів чері, скибок огірка та жовтого перцю. Не густо.
Схоже, життя артиста за кордоном виявилося не таким райдужним, як хотілося б.

Влад Яма показав, чим харчується в США
Влад Яма показав, чим харчується в США

Так, напередодні відомий блогер Богдан Беспалов розкрив деякі подробиці життя Ями. У своєму матеріалі, де зібрано всі українські зірки, які виїхали за межі України у 2022 році та пізніше, він розповів, що кар’єра у Влада, на яку він так розраховував в Америці, не склалася. Щоб остаточно не втратити зв’язок із рідною країною, танцюрист продовжує постити пости на тему України, але щоразу не влучно, за що регулярно наривається на критику від українців. За словами Беспалова, Яма мріє повернутися додому і чекає на момент.

Влад Яма з дружиною засвітилися на марафоні в США
Влад Яма з дружиною засвітилися на марафоні в США

Нагадаємо, що Влад Яма довго розповідав, що виїхав за кордон напередодні 24 лютого 2022 року. Проте, як згодом з’ясувалося, артист залишив країну вже після початку вторгнення. Америку хореограф обрав невипадково. Він сподівався, що в США зможе збудувати таку ж успішну кар’єру, як і в Україні.

Влад Яма показав, чим харчується в США
Влад Яма показав, чим харчується в США

Нагадаємо, напередодні війни Влад Яма був мега популярним артистом. Його із задоволенням запрошували зніматися у всі рейтингові телешоу. Шанувальники любили артиста, але після того, як він незаконно залишив країну, ставлення до хореографа різко змінилося. Навіть участь у благодійних заходах не врятувала його репутацію. Сьогодні Влада Яму постійно критикують у Мережі, як і Олега Винника, якого майже рік не могли знайти та Потапа.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?