Після розставання з Ксенією Мішиною переможець Холостячки Олександр Еллерт вразив зізнанням: “Трохи ридаю”

Олександр Еллерт вразив зізнанням через 2 роки після еміграції далеко за кордон. Зараз чоловік проживає в Сполучених Штатах Америки, але досі не можу отримати того, чого хоче.

Популярний український комік Олександр Еллерт ще в 2021-у говорив про те, що залишився без роботи. Зірка взяв відпустку, яка перетворилася на вельми довгу перерву і вже не сулила нічого хорошого.

Тоді він якраз переживав дуже важке розставання з Ксенією мішаною і сподівався на те, що у його життя все ж таки увірветься кохання із новою силою. Він вкладав певні зусилля у те, щоб повернути собі кохану жінку, але все було наче марно.

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт розповів про життя після Мішиної

Переможець Холостячки Еллерт розповів, про свою реакцію на вагітність Мішиної
Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт розповів про життя після Мішиної

Кінець їхніх стосунків, так би мовити остаточний настав на початку 2022-го. Гуморист допоміг колишній коханій та її сину евакуюватися, після чого в них стався черговий конфлікт. Вже тоді екс-пара навіть не стала приховувати серйозних непорозумінь у їхніх взаєминах.

Вже через декілька місяців Олександр опинився в Сполучених Штатах Америки, куди його словами він рушив абсолютно легально. Тоді він ще не говорив про те, чи збирається повертатися, хоча публіка сподівалася, що поїздка носить тимчасовий характер. Але шанувальники помилялися, адже місяці йшли, а Олександра не було.

Зараз вже 2 роки, як гуморист знаходиться за кордоном. Він заробляє за допомогою стандартів та концертів, також часто бере участь у різноманітних благодійних ініціативах, які налаштовані на допомогу Україні. Але повертатися на батьківщину взагалі не поспішає.

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт розповів про життя після Мішиної. Скріншот особистої сторінки зірки

Натомість, він ділиться правдою про життя за кордоном, і розповідає про труднощі, навіть найменші. Наприклад, нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram допис, в якому зізнався, що дуже хотів би потрапити на захід, але не зможе цього зробити, через що ледь не ридає.

Схожі статті

Спадкоємець Наталії Сумської пішов дорогою батьків: де зараз і чим займається єдиний син зірки Хостікоєв?

Легендарна українська акторка Наталія Сумська веде закритий образ життя та зайвий раз намагається не розповідати журналістам про своїх дітей. Однак її син став також публічною людиною. Де він зараз?