Як виглядає могила Руслани Писанки: пам’ятник з чорного граніту і справжнє прізвище у написі (ФОТО)

Незабаром буде два роки, як не стало коханою мільйонами українців актриси Руслани Писанки. Її чоловік Ігор Ісаков зробив усе, щоби про артистку не забули.

19 липня 2022 року в ранковому ефірі 1+1 пролунала сумна новина, яка приголомшила телеглядачів – кохана мільйонами актриса Руслана Писанка, яка проходила лікування у Німеччині, померла. Лише нещодавно знаменитість виходила на зв’язок і підбадьорювала співвітчизників, а тепер повідомляється про її смерть. Писанка померла на 57-му році життя від агресивної форми раку.

Руслана Писанка із чоловіком Ігорем Ісаковим
Руслана Писанка із чоловіком Ігорем Ісаковим

21 липня її тіло кремували, а 2 серпня відбулася перша церемонія прощання, що відбулася у місті Кайзерслаутерн (Німеччина). За кілька тижнів порох Руслани Писанки доставили в Україну. 21 серпня Спасо-Преображенськім соборі Києва відбулася друга церемонія прощання, на якій була присутня величезна кількість її шанувальників та колег.

Прощання з Русланою Писанкою у Києві
Прощання з Русланою Писанкою у Києві

 

Прощання з Русланою Писанкою у Києві
Прощання з Русланою Писанкою у Києві

Урну з прахом актриси розмістили у крипті Спасо-Преображенського собору у невеликому колумбарії. Потім стало відомо, що чоловік Писанки Ігор Ісаков ухвалив рішення перепоховати Руслану та її маму, яка померла напередодні, на Берковецькому цвинтарі поряд із рідними актриси – батьком, братом та дідусем із бабусею.

17 листопада 2023 року в день народження Руслани Писанки Ігор Ісаков запросив близьких колег до пам’ятника, встановленого на його замовлення на могилі коханої дружини. Який вигляд має пам’ятник Руслани Писанки.

Як виглядає пам'ятник Руслані Писанці
Як виглядає пам’ятник Руслані Писанці

Композиція виконана із чорного граніту. На дошці чорно-білої гравюри зображено одну з найкрасивіших фотографій артистки, на якій вона безтурботно посміхається. На камені написано дату народження та дату смерті. Проте особливу увагу шанувальників актриси привернула прізвище. Замість “Писанка”, як усі її знали, було написано “Писанко”. Це і є справжнє прізвище Руслани.

Як виглядає пам'ятник Руслані Писанці
Як виглядає пам’ятник Руслані Писанці

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?