Як виглядають учасниці “Холостяк-13” з Олександром Тереном: СТБ показало перших дівчат нового сезону

Як виглядають учасниці "Холостяк-13" з Олександром Тереном вже відомо. Телеканал СТБ показав перших учасниць шоу. Усі деталі дізнайтеся в нашому матеріалі.

З днями стало відомо ім’я нового героя романтичного реаліті-шоу Холостяк, яке вже багато років транслюється на телеканалі СТБ. Впродовж 12 сезонів публіка спостерігала за тим, як здебільшого бізнесмени, знаменитості, люди творчі та успішні намагалися знайти своє кохання перед камерами.

Але цього разу ситуація значно змінилася, адже головним героєм став захисник України Олександр Будько, який прославився як Терен.

Телеканал СТБ показав перших учасниць шоу Холостяк-13

Безумовно, у такого красеня буде велика кількість прихильниць, але можливість боротися за його серце отримають лише 20 дівчат, і деяких учасниць телеканал вже показав.

Так, на офіційній платформі СТБ зʼявилися перші кадри зі зйомок. І немає сумніву, що українські красуні знову перевершують себе, із кожним сезоном виглядають ще більш прекраснішими.

На жаль, на кадрі непомітно облич дівчат, і цю інтригу продюсери будуть тримати до останнього, адже необхідно за інтригувати публіку і залишити усе найсмачніше до запуску.

Телеканал СТБ показав перших учасниць шоу Холостяк-13

Нагадуємо, що минулий холостяк був ледь не найскандальніших за всю історію шоу. Так, молода людина спочатку не зміг одразу визначитися з дівчиною, яка йому більше до вподоби, з переможницею не залишився, а потім намагався залицятися до іншої фіналістка, після чого з обидвома був у серйозному конфлікті. Головний герой та дівчата буквально поливали одне одного брудом в мережі.

Так само екс-холостяк втратив свого хорошого друга в особі Слави Дьоміна, який про підтримував його впродовж усього проекту. Пізніше учасниці розповіли, що нібито головний герой не був настільки заможним, як про це говорив, і взагалі виявився абсолютно іншою людиною від того, що демонстрував на екрані.

І хоча скандалу було багато, головний герой не так запам’ятався публіці, як Нікіта Добринін чи Іраклі Макацарія, що вже казати про Макса Чмерковського, який досі на вустах.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.