Були вишиванки та сукні: молода дружина Комарова різко змінила стиль в ефірі – тепер джинси та модний бомбер

26-річна дружина популярного журналіста та мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренка, яка завоювала титул "Міс Україна", стала однією з найулюбленіших ведучих на ТБ.

У 2016 році Олександра Кучеренка здобула титул “Міс Україна”, але на цьому вона не зупинилася. Після закінчення ВНЗ дівчина влаштувалася працювати на ТБ, а вже через пару років стала однією з найпопулярніших ведучих спортивних новин. Сьогодні дружина Дмитра Комарова має величезну армію шанувальників, які, як зізнаються багато хто, дивляться програми виключно через Олександру. Зазначимо, що щоразу з’являючись в ефірі дівчина демонструє не лише професіоналізм, а й привертає увагу своїм оригінальним вбранням. Як правило, це елегантні сукні, вишиванки чи ділові костюми.

Молода дружина Дмитра Комарова змінила свій стиль
Молода дружина Дмитра Комарова змінила свій стиль

Але днями Кучеренко появилася в ефірі в зовсім іншому, незвичному для себе образі. На фотографії, яка з’явилася в соцмережах, молода дружина Комарова позувала в модних блакитних джинсах прямого крою та вкороченому рожевому бомбері. Доповнили аутфіт трендові прикраси, стильна зачіска та бездоганний макіяж. Свій образ Олександра підібрала спеціально для фіналу Ліги Чемпіонів із футболу.

Молода дружина Дмитра Комарова змінила свій стиль
Молода дружина Дмитра Комарова змінила свій стиль

Зазначимо, що після початку війни в Україні у 2022 році Олександра Кучеренка не часто постить у соцмережах особисті фотографії. Майже всі її публікації присвячені робочим моментам. Про особисте дівчина теж особливо не розповідає. Якщо раніше вона часто показувала кадри з романтичних поїздок із чоловіком, то тепер у мікроблозі журналістки з’являються лише рідкісні вітання.

Молода дружина Дмитра Комарова змінила свій стиль
Молода дружина Дмитра Комарова змінила свій стиль

Нагадаємо, що Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко довго приховували свій роман. Вони познайомилися на конкурсі краси, де журналіст засідав у журі. Через два роки пара приголомшила новиною про своє таємне весілля, опублікувавши в соцмережах лише кілька фотографій.

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?