Чесне зізнання фіналістки “МастерШеф-13” Аліни Бурик про стосунки з Владом: його рівень недостатній

Крім цікавих конкурсів та нестандартних викликів для учасників, увага глядачів "МастерШеф-13" була прикована до пари Аліни та Влада. Дівчина розповіла правду про романтичний зв'язок між ними.

У 13 сезоні фанати “МастерШеф” із нетерпінням чекали не лише нових конкурсів, але і розвитку стосунків між Владом та Аліною. Багато хто щиро очікував, що до кінця сезону вони сформують міцні взаємини, які продовжаться і після шоу. Однак насправді вся ситуація була показана з хибної сторони, і ні в кого з пари не було романтичних почуттів.

“Ми просто добре спілкувались. Ми плюс-мінус одного віку, у нас спільний інтерес — це кухня. Ми обговорювали це”, — відповідаючи на питання підписників повідомила Аліна

Учасники МастерШеф-13 розповіли про свої стосунки
Учасники МастерШеф-13 розповіли про свої стосунки

Дівчина відзначає, що їй подобалося з Владом обговорювати їхні страви за вином або чаєм. І часто в одній команді вони працювали не через романтичний інтерес, а через банальне розуміння одне одного в кулінарному плані.

Фіналістка “МастерШеф-13” була здивована коментарям учасників на постінтерв’ю. Як і глядачі, Аліна побачила їх тільки під час щотижневих трансляцій нового сезону по телебаченню.

“Діма і його коментарі перевернули це трішки в інше русло і понеслося”, — пояснює причину неправильного сприйняття глядачами стосунків з Владиславом кулінарка

Учасники МастерШеф-13 розповіли про свої стосунки. Джерело: YouTube-канал МастерШеф
Учасники МастерШеф-13 розповіли про свої стосунки. Джерело: YouTube-канал МастерШеф

Дівчина навіть не здогадувалася про те, як обговорювали цю тему учасники, оскільки в неї під час інтерв’ю нічого про це не запитували. І лише в період знімань 14 та 15 випусків до Аліни дійшла інформація про чутки, які вирують серед учасників, та обговорення на постінтерв’ю.

Також Аліна повідомила, що вже довгий час зовсім не спілкувалася з Владиславом. Вона знає, що наразі хлопець працює шефом в одному з ресторанів, але не вважає його рівень достатнім для цього. Фіналістка “МастерШеф” добре відгукується про його самовпевненість, зазначаючи, що потрібно об’єктивно оцінювати знання.

Учасники МастерШеф-13 розповіли про свої стосунки
Учасники МастерШеф-13 розповіли про свої стосунки

Аліна говорить не лише про Влада, а також про себе. Наразі вона не вважає себе достатньо обізнаною та досвідченою, щоб займати посаду шефа. Дівчина продовжує готувати солодощі на замовлення, а також працювати у невеличкій кав’ярні своєї мами. Щодо роботи кухарем, то Аліна впевнена, що завжди зможе піти на кухню, але поки не хоче втрачати можливості використовувати свою медійність, яку їй дав “МастерШеф” і яку можна швидко втратити.

Схожі статті

“Була артисткою до останнього моменту”: Джамала вразила зверненням до свого новонародженого сина Аліма

Джамала є прикладом того, якою повинна бути турботлива мама. Співачка не лише піклується про своїх дітей, а також зберігає для них пам'ять про найважливіші моменти свого та їхнього життя.