Бужинська здивувала, як її 7-річні двійнята Катя та Дмитро помітно змінилися: такі ж модники, як і мама

Українська співачка Катерина Бужинська, яка 10 років тому вдало вийшла заміж за болгарського бізнесмена, показала своїх молодших дітей – Катю та Дмитра.

Рівно 10 років тому українська співачка Катерина Бужинська офіційно вийшла заміж за болгарського бізнесмена Дмитра Стойчева, а за два роки у пари народилося двоє чарівних дітей – двійнята хлопчик і дівчинка, яких назвали на честь батьків Дмитром та Катею. З того часу життя артистки наповнене щастям та любов’ю.

Катерина Бужинська з чоловіком та двійнятами

Нині Катерина багато гастролює з концертами, як в Україні, так і за кордоном, а весь свій вільний час намагається проводити із сім’єю у Болгарії чи подорожуючи світом. Так, напередодні Катерина Бужинська оприлюднила фотографії зі своїми молодшими двійнятами. У кадрі щасливі матері і дітей. На артистці яскрава літня сукня кольору фуксії у горошок з оригінальним вирізом у зоні декольте. Син Дмитро, який за рік став помітно вищим за сестру, постав у стильному вбранні, яке складалося з яскраво жовтого спортивного костюма, білого поло та сонцезахисних окулярів із дзеркальним склом.

Дочка Катя, так само, як і знаменита мама, була одягнена в сукню тільки червоного кольору в дрібну квіточку. Доповнили образ маленької модниці джинсовий жакет з об’ємним коміром, білі шкарпетки та золотаві босоніжки. Не забули і про аксесуари – обруч із перлами та намисто.

“Наші діти-наші квіти і серця!”,- підписала фотографію Катерина.

У коментарях шанувальники обсипали співачку та її дітей компліментами. Багато хто писав, що у гарної мами, ростуть гарні діти.

Нагадаємо, що Катерина Бужинська має ще одну доньку – Олену, яку вона народила 17 років тому, будучи в цивільному шлюбі з пластичним хірургом Володимиром Ростуновим. Наразі дівчина живе в Німеччині з близькими друзями родини, де вивчає іноземні мови та пише дитячі казки.

Катерина Бужинська поділилася рідкісним фото своєї старшої доньки
Катерина Бужинська поділилася рідкісним фото своєї старшої доньки

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?