Фіналістка “МастерШеф-13” Любов Канівець розповіла, що не зважає на хейт і планує повернутися на проєкт

Фіналістка "МастерШеф-13" Любов Канівець, проявила байдужість до критики та розповіла про плани щодо участі в майбутніх сезонах. На нас чекають нові скандали за участі кулінарки?

Любов Канівець — одна з найвідоміших учасниць 13 сезону “МастерШеф”. Дівчина здобула шалену популярність завдяки свої вроді, розуму та кулінарним талантам. Але декому в першу чергу кулінарка запам’яталася битвою чорних, під час якої не змогла якісно приготувати страву Аліни.

Любов та Аліна на вердиктах. Джерело: YouTube-канал МастерШеф
Любов та Аліна на вердиктах. Джерело: YouTube-канал МастерШеф

Багато хто розкритикував Любу через такий результат. Та і сама дівчина була більше засмучена отриманим назад білим фартухом, ніж задоволена результатом. Зокрема через слова Ектора про те, що Люба просто скористалася добротою Аліни. Однак найбільше негативу учасниця 13 сезону отримала в коментарях від глядачів, які були вкрай обурені діями кулінарки.

Підтримка підписників та друзів по проєкту

Хоча багато людей різко розкритикували Любу за погано приготовлену страву для Аліни та небажання поступатися білим фартухом, знайшлися й ті, хто зрозумів дівчину. Ефір не може передати всіх труднощів, тиску й емоцій, які відчувають учасники.

Коли людина готує в спокійній обстановці вдома без таймеру, який безжально відлічує кожну секунду, їй простіше зробити якісну страву та зібратися після допущеної помилки. На кухні “МастерШеф” ставки та переживання максимальні. І через це навіть найбільш талановиті кулінари могли демонструвати поганий результат.

Фіналістка МастерШеф-13 розповіла про бажання повернутися на проєкт
Фіналістка МастерШеф-13 розповіла про бажання повернутися на проєкт

В те, що Люба навмисне готувала неякісну страву, не вірить і сама Аліна, яка повністю залежала від колеги. Щодо рішення не поступатися фартухом фіналістка промовчала. Але інші учасники підтримали Любу, стверджуючи, що на її місці кожен обрав би себе. До речі, кулінари-аматори продовжують спілкуватися й поза проєктом.

Незгоду з рішенням Канівець висловили тільки Альона та Артем, наголошуючи на тому, що в умовах, які склалися, чесно було б віддати фартух Аліні. На щастя, судді розуміли, що покидання шоу після чудово приготованої страви буде несправедливим, тому залишили Бурик на проєкті.

Фіналістка МастерШеф-13 розповіла про бажання повернутися на проєкт. Джерело: YouTube-канал МастерШеф
Фіналістка МастерШеф-13 розповіла про бажання повернутися на проєкт. Джерело: YouTube-канал МастерШеф

А ось Люба не впоралася з індивідуальним конкурсом вже наступного випуску та змушена була поїхати додому. Однак у дівчини залишилося дуже багато позитивних емоцій від “МастерШеф”, через що, ймовірно, вона і роздумує про участь в одному з наступних сезонів проєкту.

Схожі статті

“Була артисткою до останнього моменту”: Джамала вразила зверненням до свого новонародженого сина Аліма

Джамала є прикладом того, якою повинна бути турботлива мама. Співачка не лише піклується про своїх дітей, а також зберігає для них пам'ять про найважливіші моменти свого та їхнього життя.