“Переважило всі родинні стосунки та думку суспільства”: колега Ані Лорак розкрив реальну причину її вчинку

Хоча Ані Лорак переїхала з України більше 10 років тому. Її вчинок досі багатьох хвилює, не дає спокою і викликає масу емоцій. Артистка так і не пояснила, що ж насправді сталося.

Поки зраджені шанувальники звинувачують артистку у продажності, вона тим часом неодноразово давала інтерв’ю, в яких запевняла, що з Батьківщини її нібито вижили. Мовляв, вона комусь перейшла дорогу, не сподобалася і конкуренція перетворилася на справжню боротьбу.

При цьому артистка ніколи не називала імені людини, яка з нею так вчинила. 3 роки тому з’явилися чутки, що нібито це зробила Тіна Кароль. Пізніше Олег Боднарчук підтвердив, що поп-діва дійсно доклала руку до того, аби Ані Лорак не повернулася до України, коли хотіла це зробити. І мовляв, зробила батьківщині велику послугу.

Мирослав Кувалдін назвав справжню причину зради Ані Лорак

Зрадниця Ані Лорак на День знань доньки Софії вдягнулася вся в чорне
 Мирослав Кувалдін назвав справжню причину зради Ані Лорак

Це можна сказати зіграло на руку Кароліні, чиї слова таки знайшли підтвердження. Однак, нещодавно дав ексклюзивний коментар співак Мирослав Кувалдін. За його словами, це зовсім не основна причина зради артистки. Насправді вона нібито все життя мріяла переїхати до російської федерації та виступати там. І саме тому жодна думка суспільства або родинні зв’язки не повпливали на її рішення.

“Я б на місці Ані Лорак так і вчинив би. Вона все життя про це мріяла, її мрія здійснилася. Мабуть, для неї це була велика мрія, яка переважила всі родинні стосунки та всі суспільні обов’язки. Я радий за музикантів, акторів та публічних діячів, які приєдналися до армії, а на решту не хочу витрачати силу своєї думки”

Нагадуємо, що 2022-го публіка із завмиранням серця чекала, коли Ані Лорак вийде на зв’язок та заявить про свою позицію. Для співачки це був реальний шанс повернутися до України, як це зробили Світлана Лобода, макс Барських та інші зірки. Однак натомість артистка спочатку мовчала, а потім взагалі видалила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram. Повернулася вона через півроку, і дала великий інтерв’ю, яке вщент зруйнувало її репутацію в Україні.

Схожі статті