Отримає першу українську зірку Мішлен: суперфіналістка “МастерШеф-13” поділилася своїми планами на майбутнє

Що важче: піти перед кітелями, покинути проєкт за крок до завершальної битви сезону чи поступитися перемогою у суперфіналі? Альона Московченко розповіла про свій стан після "МастерШеф-13".

В 13 сезоні “МастерШеф” Альона Московченко була однією із фавориток на перемогу. З першого ж випуску вона дивувала нестандартними рішеннями. На кастингу Альона здивувала стейком із буряка. А її переосмислення власної страви було єдиним, яке із захватом відзначили судді, побачивши значне зростання кулінарки.

На суперфіналі Московченко також змогла вразити. Сама дівчина відзначає, що вона змогла передати смаками всю історію власного життя, всі його багатогранні емоції. У Альони чудовий результат і багато її рішень вразили суддів. Але на фінальній битві часто вирішують нюанси, які дуже важко, майже неможливо передбачити.

Альона Московченко розповіла про емоції після поразки на МастерШеф
Альона Московченко розповіла про емоції після поразки на МастерШеф

Альона зазначає, що для себе вона перемогла. Вона чудово пройшла по сезону, виконала свій план на суперфінал і, що важливо, зберегла людяність. Так, у неї немає “медальки”, але є надзвичайні кулінарні таланти та прагнення розвиватися, досягати ще більших висот та ділитися ними зі своїми шанувальниками.

Протягом сезону Московченко багато разів могла цілком легально позбуватися конкурентів. Але навіть перед суперфіналом Альона вибрала суперницею ту, кого вважала найсильнішою. А коли Бурик ризикувала поїхати додому після битви чорних, то Московченко була єдиною, кого засмутив, а не залишав байдужим чи навіть тішив цей факт.

“Ми з Аліною будемо в фіналі й вона виграє”, — ділилася своїми емоціями під час постінтерв’ю Альона

Альона Московченко розповіла про емоції після поразки на МастерШеф
Альона Московченко розповіла про емоції після поразки на МастерШеф

Саме тому після суперфіналу кулінарку підтримали тисячі людей. Московченко поділилися десятками сторіс, в яких люди висловлювали захоплення Альоною, її талантами та стравами на завершальному змаганні сезону.

Московченко підтримали не лише близькі та шанувальники, але й багато учасників попередніх сезонів. Звернення до кулінарки записав і Коля Петровський — один із найяскравіших учасників “МастерШеф-12”. Хлопець відзначив неймовірний результат, показаний Альоною. Її концепція в суперфіналі дуже сподобалася Петровському.

Альона Московченко розповіла про емоції після поразки на МастерШеф
Альона Московченко розповіла про емоції після поразки на МастерШеф

Також він розділив сум Московченко через відсутність поруч її чоловіка, який із найпершого спільного моменту був для неї підтримкою та опорою, завжди вірив у мрії Альони. Нагадаємо, наразі коханий кулінарки боронить Україну, тому не міг бути присутнім на суперфіналі.

“Дуже жаль, справді, що не було твого чоловіка. Плакав разом з тобою”, — сказав Петровський у сторіс

Також кухар відзначив, що не просто так десерт Альони називався “Квіткою Перемоги” та був схожий на зірку Мішлен. Коля відзначив, що справжня перемога чекає Московченко попереду і, можливо, нею стане саме зірка Мішлен. Кулінарка також вірить у власні сили та обіцяє підписникам, що її найбільші звершення ще попереду.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.