Найбагатша учасниця МастерШеф Катя Велика показала свого сина: одягає у все модне та найяскравіше (ФОТО)

Найбагатша і найепатажніша учасниця МайстерШеф Катерина Велика сама одягається в екстравагантне вбрання, і в таке ж одягає свого маленького сина.

Як тільки власниця туристичних агентств та дружина успішного бізнесмена експерта з інвестицій, стартапам та криптовалютам Андрія Великого Катерина Велика з’явилася в студії програми “МастерШеф”, вся увага була переключена на цю яскраву та неймовірно харизматичну жінку, яка у двох сезонах шоу вражала не лише кулінарними. , але і своїми дорогими брендовими вбраннями. Правда, іноді вони виглядали недоречно, але це зовсім не турбувало Катю. І хоча вона так і не перемогла у шоу, телеглядачі запам’ятали її назавжди.

Катерина Велика на МастерШеф. Битва сезонів. Джерело: Телеканал СТБ
Катерина Велика на МастерШеф. Битва сезонів. Джерело: Телеканал СТБ

Багато хто досі стежить за її життям. Так, напередодні Катерина Велика, котра три роки тому стала мамою чудового хлопчика, оприлюднила фотографії свого довгоочікуваного сина. Дитина позувала у кадрі у вузьких потертих джинсах, футболці та яскравому бомбері. Доповнили образ малюка різнокольорові кросівки з мигалками та кепка-бейсболка.

Найбагатша учасниця МастерШеф Катя Велика показала свого модного сина
Найбагатша учасниця МастерШеф Катя Велика показала свого модного сина

Нагадаємо, що родина Катерини Великої постійно подорожує світом. Пара може дозволити собі жити у будь-якій країні, але зупинила свій вибір на Португалії. З вересня син Каті та Андрія Великих пішов до дитячого садка. Сама зірка “МастерШеф” активно вивчає місцеву мову і вже склала перший іспит, про що відразу похвалилася в соціальних мережах. Дуже багато публікацій останнім часом Велика присвячує синові, який уже став справжньою Insta-зіркою, як і його харизматична мама.

Катерина Велика розповіла про свого сина
Катерина Велика розповіла про свого сина

Нагадаємо, що кулінарне шоу “МастерШеф” відбувається в Україні з 2011 року. За цей час на відборі побувало тисячі людей, 240 взяли участь у ньому. Усі вони боролися за звання найкращого кулінара-аматора і за право навчається у престижній французькій кулінарній академії Ле Кордон Блю. Багато хто працює шеф-кухарями у найкращих українських та європейських ресторанах, хтось навіть відкрив власні заклади, проте проте Катерина поки що поставила свою мрію “на стоп” і з головою поринула у материнство.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.