Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська зізналася, що в 35 років не вміє правильно чистити зуби: “Так не можна”

Ніколи не пізно вчитися новому. Навіть якщо про це "нове" вже давно знають усі навколо. Ольга Мартиновська своїм прикладом демонструє, що навіть буденні справи завжди можна виконувати краще.

Ольга Мартиновська — це не тільки неймовірно талановита, а також дуже приваблива жінка. Від неї в захваті і глядачі, і учасники “МастерШеф”. А образ Мартиновської під час суперфіналу 13 сезону отримав не менше уваги, ніж найважливіша битва сезону. Завдяки фантастичній спортивній підготовці та розкішній червоній сукні Оля була поруч з Ектором та Володимиром, одягнутими в дорогі костюми, наче перець чилі, який додавав всій страві приємного пікантного смаку.

Ольга Мартиновська розповіла, що почула від свого стоматолога
Ольга Мартиновська розповіла, що почула від свого стоматолога

Але сукня — це просто спосіб підкреслити урочистість моменту. Бо навіть в традиційному кітелі та з мінімальною кількістю макіяжу Мартиновська залишається неперевершеною! Та мало хто здогадується про те, скільки праці стоїть за цією красою. Мова не лише про відвідування спортзалу, а також про правильний раціон, силу волі, яка не дозволяє Ользі включати в нього надто багато смачних, але не дуже корисних речей, а також увагу до свого здоров’я та самопочуття.

Зокрема, це стосується відвідувань стоматолога. Мартиновська зазначає, що підтримувати зуби в хорошому стані допомагає регулярна гігієна. Навіть якщо у людини все прекрасно з ротовою порожниною, то потрібно проводити її щонайменше раз на пів року. А у випадку наявності негараздів відвідування спеціаліста повинні бути вдвічі частішими.

Ольга Мартиновська розповіла, що почула від свого стоматолога
Ольга Мартиновська розповіла, що почула від свого стоматолога

Також Ольга зазначила, що навіть у свої 35 років вона досі вчиться правильно чистити зуби. Суддя “МастерШеф” завжди робила це, докладаючи силу, що заборонено. При такому способі можна пошкодити зубну емаль, що призведе до підвищеної чутливості, появи плям на зубах, а в деяких ситуаціях навіть збільшить їхню крихкість.

Крім того, надто сильне очищення може не збільшити ефективність, а навпаки її знизити. Тому, щоб зберегти свою посмішку такою ж здоровою та красивою, як у знаменитої Ольги Мартиновської, не забувайте регулярно відвідувати стоматолога й дотримуватися його рекомендацій по догляду за ротовою порожниною.

Схожі статті

Вдруге за іноземця? Аліна Гросу розповіла про загадкового чоловіка, який чудово розуміє українську мову

Співачка Аліна Гросу, яка вийшла вдруге заміж у США та приховує обличчя свого нового чоловіка, натякнула, що він іноземець. Шанувальники заінтриговані – хто цей таємничий чоловік?

Мурат Налчаджиоглу показав свою жінку, яка не хоче налагоджувати контакт з його єдиною донькою: “Не цікаво”

Нещодавно стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу знову зійшовся зі своєю пасією – моделлю Анастасією Фоксі, яка вже встигла стати його дружиною.