Юристка без запасного плану: переможниця “МастерШеф-13” Аліна Бурик розповіла про життя після проєкту

Участь та навіть перемога на "МастерШеф" — не гарантія успіху в кулінарії. Дехто з учасників навіть відмовлявся від роботи в цій сфері. Аліна Бурик розповіла, як шоу вплинуло на її подальші плани.

Симпатія глядачів до Аліни Бурик сформувалася вже під час перших випусків 13 сезону “МастерШеф” і залишалася незмінною до кінця сезону. Красива, мила, дуже спокійна та чесна дівчина завжди була доброю до всіх учасників, навіть коли щодо неї інші чинили несправедливо. А неймовірні кулінарні здібності, підкріплені неперервним розвитком і прагненням досконалості лише посилили любов аудиторії.

На суперфіналі концепцією Аліна вибрала саме тему кохання. Причому запасного варіанту у Бурик не було. Чудові страви дівчина підкреслила віршами легендарної поетеси Ліни Костенко. Хоча омріяних романтичних взаємин у Бурик поки не було, у її житті є те, що вона обожнює всім серцем — готувати. І цією любов’ю переможниця “МастерШеф-13” ділиться зі своїми шанувальниками.

“Закохана сама і закохую інших в кулінарію”, — написала на своїй сторінці Аліна

Готувати дівчина обожнює з дитинства. Бурик навіть має досвід професійної роботи, нехай лише в невеличкій сімейній кондитерській. Але приготування десертів на замовлення — це, радше, хобі Аліни. У професійному ж плані дівчина довгий час розвивалася, як юристка. Саме у цій сфері її хотіли бачити батьки.

Аліна Бурик розповіла про свої плани після перемоги в МастерШеф-13
Аліна Бурик розповіла про свої плани після перемоги в МастерШеф-13

Але любов до кулінарії перемогла і, досягнувши успіху на “МастерШеф”, Бурик вирішила повністю відмовитися від кар’єри юристки. В якому саме напрямку буде розвиватися Аліна поки не знає навіть вона сама. Проте дівчина впевнена, що її місце саме в кулінарній сфері, тому хоче приділити їй максимум уваги.

Звісно ж, вона мріє про свій ресторан, але зізнається, що наразі у неї немає для цього ні грошей, ні інвесторів. Та й про нестачу досвіду в одному зі стрімів для підписників Аліна також говорила. Однак впевненість у тому, що вона матиме власний заклад, кулінарка проявляє вже зараз, оскільки планує зробити світ сет із суперфіналу зіркою ресторану на День усіх закоханих. Саме тому дівчина не спішить ділитися рецептом десерту!

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.