“Я сам себе заганяю”: 35-річний Володимир Дантес вперше зізнався, як ледь не довів себе до інсульту

Артист не став обманювати та чесно зізнався, що його стан, останнім часом, не можна назвати зразковим. Виявляється, Дантес успадкував недугу від батька.

Відомий український артист Володимир Дантес зізнався, що його здоров’я не бездоганне, а організм вже посилає сигнали про допомогу. Й хоча, співак має чудовий вигляд та завжди випромінює енергію, настав час звернутися до лікарів.

У розмові з Раміною Есхакзай, Вова зізнався, під час концертного туру, довелося звернутися за допомогою. Спеціалісти виписали йому заспокійливе, аби уникнути перенавантажень на нервову систему та попередити інсульт. Зараз він проходить обстеження, яке показало, що в нього є схильність до інсульту. За словами виконавця, лікарі діагностували йому проблеми з судинами та тиском.

Володимир Дантес розповів про проблеми зі здоров'ям
Володимир Дантес розповів про проблеми зі здоров’ям

Як зізнається Дантес, цей недуг вже знайомий йому. Батько артиста помер саме від цієї хвороби, тому співак як ніхто розуміє, що вона приходить раптово та може забрати життя. Тож, аби такого не сталося з ним, чоловік звернувся за допомогою.

“Я сам себе заганяю. Останнім часом погано спав, навантаження, переїзди, стреси, і в Ужгороді мене “вимкнуло”. Я зараз проходжу обстеження”, – поділився Володимир.

Володимир Дантес розповів про проблеми зі здоров'ям
Володимир Дантес поскаржився на самопочуття

Чоловік не тільки поділився особистим, а й застеріг інших цінувати та піклуватися про своє самопочуття. Відвідування лікарів на регулярній основі – це ключ до підтримки здоров’я. Рекомендується проходити щорічні медичні обстеження та тестування для виявлення можливих проблем на ранніх стадіях. Тому, не відкладайте та почніть нарешті турбуватися про себе.

“Звертаюсь до чоловіків, знаю, що багато упереджень, але треба піклуватися про своє здоров’я”, – закликав співак.

Нагадаємо, нещодавно на своє самопочуття поскаржилася дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука. Це призвело до того, що дівчина втратила свідомість в людному місті. За словами Полтавської, проблеми з низьким тиском в неї з дитинства.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.