Брежнєва знову одягла окуляри, але не перетворилася на Галушку: вже не та дівчинка з маленького містечка

Віра Брежнєва показала кадри з нової фотосесії, на якій з'явилася у дуже несподіваному ретро-образі минулих років. Співачка знову одягла окуляри у металевій оправі.

Колись давно одна з майбутніх солісток “ВІА-Гри” була скромною дівчиною Вірою Галушкою із багатодітної родини з невеликого містечка на Дніпропетровщині. Зовні вона була зовсім непомітною і носила коротку стрижку та окуляри. Вже потім, коли дівчина познайомилася зі своїм першим чоловіком – чи то спортсменом, чи то підприємцем (у різних джерелах говориться по-різному) Віталієм Войченком, то чоловік наполягав, щоб Віра здобула вищу освіту і позбавилася очок.

Віра Брежнєва знову одягла окуляри
Віра Брежнєва знову одягла окуляри

В одному з інтерв’ю чоловік Брежнєвий стверджує, що це він став автором її образу, що завдяки йому Віра Галушка кардинально змінилася, після чого її взяли у “ВІА-Гру”. Зазначимо, що ці стосунки тривали недовго, коли на горизонті з’явився більш забезпечений бізнесмен із Дніпра – Михайло Кіперман, Віра написала прощальну записку своєму громадянському чоловікові, забрала їхню спільну доньку та пішла.

Віра Брежнєва знову одягла окуляри
Віра Брежнєва знову одягла окуляри

Далі життя та кар’єра співачки розвивалася дуже стрімко – друге заміжжя, народження доньки Сари, роман із продюсером “ВІА-Гри” Костянтином Меладзе, розлучення з мільярдером Кіперманом, таємне весілля з Меладзе, сольна кар’єра та знову розлучення.

ВІра Брежнєва та Костянтин Меладзе
ВІра Брежнєва та Костянтин Меладзе

Сьогодні 42-річна Віра Брежнєва самотня, але, як і раніше, хороша і сповнена нових планів. Так, напередодні співачка знялася у новій фотосесії, на якій з’явилася у надзвичайно незвичайному образі. Віра знову одягла окуляри в металевій оправі, як була в неї раніше, але зовні це вже не та Віра Галушка з маленького містечка на Дніпропетровщині, а справжня діва.

У кадрі Брежнєва з’явилася у кількох ретро-образах із штанами, сорочкою, футболкою-поло у сітку, кедах та великих окулярах. Доповнили образ масивних прикрас. “Нове”, – підписала кадри Брежнєва та вказала фотографа Ярослава Бугаєва.

Зазначимо, що виглядали знімки Віри Брежнєвої у новому амплуа дуже стильно! А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.