Намочили не тільки шкарпетки: 41-річний Влад Яма показав раптову повінь в США та нетипову реакцію свого сина

Хореограф Влад Яма, який мешкає у США поділився кадрами після сильної зливи. Родина не стала засмучуватися через негоду та знайшла чим себе зайняти.

Відомий український хореограф, який на початку 2022 року емігрував за океан, поділився свіжими світлинами після нещодавньої негоди в штатах. Чоловік показав, як сильний дощ змінив вулиці Флориди та як його син відреагував на негоду.

Відповідне відео з’явилося на сторінці дружини відомого танцюриста в Instgram. Його Влад залюбки зарепостив на свою. На короткому відео, видно, як вулиці Маямі залиті водою, відливи не справляються з потоком, а у людей немає жодного шансу, аби не промочити ноги. В тім, це не проблема, адже зараз літо, й без того теплий штат, вражає високими температурами.

Влад Яма показав наслідки сильної зливи в США
Влад Яма показав наслідки сильної зливи в США

Малолітній син Влада та Ліліани не просто не злякався природного явища. Хлопець знайшов у повені свої плюси. Не гаючи часу, він знайшов місце, де води побільше та пірнув у розваги. Лігши на воду, 8-літній Леон почав імітувати плавання. Мама підтримала сина та на додаток обприскала його водою.

Неозброєним оком видно, що хлопчик отримує задоволення від наслідків негоди. Й хоча зовсім скоро, вода залишить вулиці, Леон намагається отримати максимум позитивних відчуттів та емоцій.

Влад Яма показав наслідки сильної зливи в США
Влад Яма показав наслідки сильної зливи в США

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення чоловік вивіз свою родину за кордон. Та і сам не повернувся додому. Зараз, вони мешкають у США, у сонячному штаті Флорида. Попри те, що там є всі умови для життя, а клімат та природа нагадують казку, родина не проти подорожей та частенько навідуються в інші міста Америки.

Також, нещодавно Влад зізнався, що не тільки дружина та син родить його щасливим. В еміграції, він знайшов гарного спеціаліста, який допомагає йому розслабитися та переродитися.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.