Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв розповів про шлюб і складні часи в стосунках: “І в радості, і в горі”

Ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв вперше розповів про шлюб і непрості часи в стосунках. Зірка поділився своїм поглядом на ситуацію на публіку вперше.

Єгор Гордєєв останні 2 роки особливо активно ділиться власними думками на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, перетворивши свій акаунт на місце, де він розповідає не особисту інформацію, а ділиться висновками та думками на рахунок важливих для суспільства тем.

І читачі зазвичай знаходять його думки вельми цікавими та необхідними. Хоча і знаходяться ті, які не втрачають шансу покритикувати. Дискусії зазвичай у коментарях відсутні, але Єгор може час від часу відповісти на деякі коментарі.

Єгор Гордєєв вперше розповів про шлюб і складні часи в стосунках

32-річний Єгор Гордєєв, ледь стримуючи сльози, розповів, як втратив втратив дідуся у Чернігові
Єгор Гордєєв вперше розповів про шлюб і складні часи в стосунках

На цей раз зірка поділився роздумами на рахунок недоречності різко негативної реакції на будь-які спроби подискутувати з іноземцями щодо майбутнього України.

“Це як, у шлюбі – і в радості, і в горі. Але в якийсь момент треба вчасно зрозуміти, що вам з системою не подорозі і чому. Тому що система почала жерти себе і розпадатись на не структурні і не дуже логічні елементи через зовнішні обставини і внутрішні помилки – чи ти і є та помилка, яка вже не здатна або не може її виправити. Токсичності, непрофесійності, уразливості і розуміння результату, як тимчасового виживання чи участі в якійсь схемі – все це було у просторі у відносно великій кількості і ніколи не зникало”

Вже неодноразово Єгор закликав своїх підписників звернути свою увагу на те, що в демократичному світі немає нерукотислих через певну позицію. Зірка просуває необхідність обговорень на різні теми, різноманітність поглядів, полярність думок.

Нагадуємо, що не так давно стало відомо про травму Єгора. Телеведучий вийшов на зв’язок з милицями та гіпсом. На даний момент зірка проходить реабілітацію та чекає, коли можна буде повернутися до минулого темпу життя. Адже раніше Єгор не міг жити без ранкових пробіжок та прогулянок зі своїм другом Джумом.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.