Настя Каменських, у якої зріст 174, здивувала фото з мексиканцями, що запросили її до себе: “Які маленькі”

Співачка Настя Каменських, яка намагається зводити кар'єру за кордоном, взяла участь в одному з проектів на мексиканському телебаченні. Фотографії, зроблені після запису здивували шанувальників.

Як відомо, співачка Настя Каменських, яка задовго до війни в Україні вже намагалася здобути латиноамериканський музичний ринок разом зі своїм чоловіком – продюсером Потапом, вирішила знову повернутися до здійснення своєї мрії. Зібравши валізи, артистка вирушила до Колумбії, де разом із колегами музикантами почала записувати новий репертуар іспанською мовою. Каменських вже презентувала кілька пісень, одна з яких “MOLOKO”. До речі, реакція фанатів із України була не однозначною. Багато хто не зрозумів контент. Глядачам здалося, що кліп вийшов дуже вульгарним, що раніше репертуар Насті був якіснішим. Проте, Каменських не сумує і продовжує розкручувати свій альбом.

Так, напередодні співачка взяла участь у шоу на мексиканському телебаченні. Після закінчення зйомки було зроблено фотографію, якою Настя із задоволенням поділилася в Instagram. На кадрах Каменських позує разом з провідними та іншими учасниками, але якого було здивування читачів її блогу, коли вони побачили, що співачка, зростання якої 174, виявилася набогато більшою і вищою за її мексиканських колег.

Настя Каменських засвітилася на мексиканському телебаченні
Настя Каменських засвітилася на мексиканському телебаченні

“Які там усі маленькі”, – дивувалися в коментарях українці.

Нагадаємо, що співачка Настя Каменських, виїхавши за кордон, вирішила знову упорядкувати свої форми. Цього разу артистка не стала виснажувати себе жорсткими дієтами та силовими тренуваннями, а обрала “лайтовий” спосіб схуднення. Знаменитість зізналася, що більше часу стала приділяти розтяжці та йозі, багато гуляє та плаває. Однак основний акцент Каменських робить на правильному харчуванні. У коментарях артистка зізнається, що зараз у пріоритеті для неї не зовнішній вигляд, а насамперед здоров’я.

Схожі статті