Суперфінал “МастерШеф” — ще не кінець: Ірина Пруднікова кинула виклик переможниці 13 сезону Аліні Бурик

Ірина Пруднікова увійшла в ТОП-4 "МастерШеф-13". Жінка зупинилася за крок до вирішальної битви. Кулінарка поділилася баченням ідеального суперфіналу й людини, яку вона бачить в ньому поруч із собою.

Ірина Пруднікова — надзвичайно яскрава особистість, яка надовго залишиться у пам’яті шанувальників “МастерШеф”. Кулінарка прийшла на проєкт, як м’ясничка, яка спеціалізується на свинині. І її страва на кастингу була дійсно винятковою, що дозволило за згодою трьох суддів пройти далі, де жінка продовжила дивувати.

Але протягом шоу Ірина також чудово працювала з іншими видами м’яса, овочами, тістом та навіть десертами. Зокрема, кулінарка змогла приготувати легендарний київський торт Івана Іванчука, максимально наблизившись по смаках до оригіналу. І всього за один крок до суперфіналу Пруднікова поступилася в змаганні Аліні та Альоні.

Ірина Пруднікова планує батл з переможницею МастерШеф-13
Ірина Пруднікова планує батл з переможницею МастерШеф-13

Звісно, втрачати мрію, коли вона так близько, дуже складно. Але Ірина пішла з проєкту з гідністю, подякувавши суддям за шанс, який вони їй надали, а колегам — за чудові спільні моменти на проєкті. Пруднікова не тримає ні на кого образи та навіть захищає інших учасників, коли аудиторія відгукується про них занадто критично. На критику щодо себе кулінарка також відповідає спокійно, радячи не заходити до неї на сторінку, бо заради когось змінюватися та демонструвати нещирість учасниця “МастерШеф-13” не бажає.

Ірина Пруднікова планує батл з переможницею МастерШеф-13
Ірина Пруднікова планує батл з переможницею МастерШеф-13

Відповідаючи на питання фанатів, Ірина зустріла ідею влаштувати батл з переможницею 13 сезону “МастерШеф” Аліною Бурик. Кондитерка, як і Пруднікова, проживає у Вінниці, що спрощує кулінаркам задачу. Ірина вже запропонувала такий варіант співпраці Аліні, на що та відреагувала з цікавістю.

Нагадаємо, що Пруднікова на суперфіналі вболівала саме за Бурик та вірила в її перемогу. Після проєкту у дівчат залишилися чудові стосунки. І хоча через зайнятість спілкуються вони не часто, але завжди готові підтримати одна одну та організувати спільні проєкти, які здатні зацікавити підписників.

Ірина Пруднікова планує батл з переможницею МастерШеф-13
Ірина Пруднікова планує батл з переможницею МастерШеф-13

На питання аудиторії щодо роботи в ресторані Ірина однозначно — такого вона не хоче. Оскільки все життя жінка працювала виключно на себе, то вона готова зв’язати життя з рестораном лише у тому випадку, якщо це буде її власний заклад.

Схожі статті

Дружина Григорія Решетніка розповіла, чому вона з ведучим: справа не в коханні, не в дітях, і не цінностях

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про те, чому вона досі разом з ведучим. Виявилося, що справа не в коханні, не в цінностях і не в дітях.