“Один — чудовий композитор, інший у бізнесі”: Дмитро Гордон зізнався, де живуть його сини та чим займаються

Відомий журналіст Дмитро Гордон є багатодітним батьком. Нещодавно, він розповів де знаходяться та чим займаються його старші сини Ростислав, Дмитро та Лев.

Особисте життя відомого українського журналіста Дмитра Гордона завжди привертало багато уваги. Це й не дивно, адже він є багатодітним батьком. Крім того, його семеро дітей народжені чотирма різними жінками, з трьома з якими він був офіційно одружений. Тож, його життя досить насичене, є за чим спостерігати.

Нещодавно на YuoTube-каналі ТСН вийшов новий випуск проєкту “Наодинці“, гостем якого став Дмитро Гордон. У розмові, чоловік відверто розповів, де зараз та чим займаються його старші діти. Виявляється, вони вже давно влаштувалися за кордоном.

Гордон розповів, де живуть його сини
Гордон розповів, де живуть його сини

За словами журналіста, всі вони є громадянами інших країн та залишили Батьківщину ще задовго до початку повномасштабного вторгнення. Дмитро та Ростислав вже понад 10 років мешкають у США, один з них там народився, а інший переїхав з Чехії. Лев також вибрав життя за межами України, проте він ближче до батька ніж його старші брати. Юнак залишився у Європі.

“Вони американці, живуть там 10 або 11 років. Один — Чудовий композитор, інший у бізнесі. Ще один син живе в Європі і теж поїхав не після війни”, – розповів журналіст.

Дмитро Гордон розповів, де перебувають його сини
Дмитро Гордон розповів, де перебувають його сини

Крім синів, Гордон є батьком для чотирьох доньок. Молодші Санта, Аліса та Ліана, народжені Олесею Боцман, проживають разом з батьками в Україні. Ба більше, Олеся чудово ладнає з дітьми чоловіка від попередніх шлюбів, періодично вони спілкуються та інколи проводять час всі разом, вона навіть контактує з колишніми Дмитра. Жінка вважає, що таким чином демонструє повагу та розуміння.

Схожі статті

Перспективний 66-річний підліток: Павло Зібров приготувався до незвичного святкування свого дня народження

Бажання бути в трендах властиво будь-якій зірці. Ось і 66-річний Павло Зібров вирішив не ігнорувати актуальні тенденції та оновити власний репертуар піснею, яка точно звучатиме із тисяч пристроїв.

“Ор стояв до Борисполя”: травесті-діва Монро розповіла про те, що її сусіди не соромляться робити публічно

Сучасному суспільству часто намагаються донести ідею доброти та рівності серед усіх. Але такі заклики часто залишаються без уваги. Натомість люди проявляють грубість, свідком якої стала і діва Монро.

“Я нікому не платила”: Ірина Пруднікова із “МастерШеф-13” розповіла, чому не має власного ресторану

Взяти участь у "МастерШеф" мріють мільйони українців. Але дехто навіть після купи спроб не може здійснити мрію. Ірина Пруднікова розповіла про те, кому їй довелося дати грошей, щоб опинитися на шоу.