Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт показав публічно, як змінив круту роботу в Україні на дещо інше

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт показав публічно, як змінив круту роботу в Україні на дещо інше. Чим зараз займається знаменитий гуморист і чому?

Про еміграцію Олександра Еллерта стало відомо одразу. Чоловік нічого не приховував від своєї публіки і у той же день повідомив, що сідає на літак та рушає до Сполучених Штатів Америки. Хіба що він не уточнив, що переїжджає назавжди. Існує імовірність, що на той момент він і не знав, чи залишиться надовго.

Тривалий час його підозрювали у нелегальному методі вирішення питання. Сам Олександр запевнив, що виїхав, так як має білий квиток. Але що саме з його здоров’ям досі невідомо. Пізніше гуморист також розповів, що рішення було прийняте спонтанно: йому подзвонив друг, який рушав до Штатів і запропонував йому поїхати з ним.

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт розповів, чим заробляє на життя в еміграції

Олександр Еллерт розповів, як виїхав за кордон
 Олександр Еллерт розповів, чим заробляє на життя в еміграції

В еміграції Еллерт знаходиться рівно 2 роки. За цей час багато чого змінилося: він почав гастролювати зі своїми жартами в Америці, водить Міні Купер, має багато друзів, але про приватне життя майже не розповідає. Навіть з Ксенією Мішиною йому нібито вдалося помиритися — вони залишилися друзями.

Також чоловік намагався запустити власний бізнес, але залишається загадкою, наскільки він прибутковий. Натомість днями чоловік пожартував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram на рахунок своєї роботи. Втім, у кожному жарті є доля правди, а тому незрозуміло, чи дійсно зірка працює садівником, або ж вирішив підіграти підписникам.

 Олександр Еллерт розповів, чим заробляє на життя в еміграції. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що вельми недалеко від нього проживає Влад Яма. Хореограф обрав для еміграції Маямі, штат Флорида. В шоу-бізнесі вже активно говорять, що жоден з них не збирається повертатися до України. Хоча Олександр декілька разів відвідував батьківщину, про що не повідомляв у своєму блозі.

Схожі статті

Вдруге за іноземця? Аліна Гросу розповіла про загадкового чоловіка, який чудово розуміє українську мову

Співачка Аліна Гросу, яка вийшла вдруге заміж у США та приховує обличчя свого нового чоловіка, натякнула, що він іноземець. Шанувальники заінтриговані – хто цей таємничий чоловік?

Мурат Налчаджиоглу показав свою жінку, яка не хоче налагоджувати контакт з його єдиною донькою: “Не цікаво”

Нещодавно стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу знову зійшовся зі своєю пасією – моделлю Анастасією Фоксі, яка вже встигла стати його дружиною.