Неля Шовкопляс вразила зізнанням про ревнощі її чоловіка до Єгора Гордєєва: “Вперше познайомились”

Популярна українська телеведуча Неля Шовкопляс дала ексклюзивний коментар на рахунок стосунків її чоловіка з її партнером по студії Єгором Гордєєвим.

Спочатку здавалося, що Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс настільки різні, що їм не вдасться створити якісний дует, але продюсери каналу настільки професійні, що одразу побачили потенціал у цих здавалося б полярних характерами людях.

І все ж таки цей тандем виявився дуже вдалим. І настільки, що через деякий час аудиторія почала помічати хімію між ведучими. Ігор та Неля прекрасно виглядають разом, взаємодіють цікавим чином, а також не намагаються позбавитися від хімії між ними.

Тому підписники часто цікавляться у Нелі Шовкопляс, чи не ревнує її чоловік до партнера. Як ніяк, разом вони проводять майже кожен день, постійно співпрацюють, постійно на зв’язку, постійно добирають вельми доброзичливі та цікаві пози для щоденного фотосету.

Неля Шовкопляс розповіла, чи ревнує її чоловік до Єгора Гордєєва

Телеведучий Єгор Гордєєв розповів про публічну пропозицію руки та серця
Неля Шовкопляс розповіла, чи ревнує її чоловік до Єгора Гордєєва

Як відомо, минулого року Неля Шовкопляс зізналася, що ледь не розлучилася зі своїм чоловіком. Дійшло навіть до заяви на розірвання шлюбу. Втім, події в країні поставили цей процес на паузу, а пізніше Неля та її благовірний вирішили дати шанс їхнім взаєминам.

Зараз вони разом, і ба більше, Неля відвідує психотерапевта. За її словами все добре, хоча і трапляються сварки, як і в кожної пари.

Дане зізнання прозвучало в інтерв’ю для Аліни Доротюк. Ведуча не змогла втратити шанс і тому одразу запитала, чи ревнує чоловік нелю до її партнера Єгора.

“Чоловік не ревнує?”, — запитала ведуча.

Неля одразу ж відповіла, що він просто не читає коментарі, тому в нього немає взагалі ніякого приводу хвилюватися.

“Він щаслива людина!”, — заявив Єгор Гордєєв.

Також з’ясувалося, що чоловіки познайомилися між собою нещодавно на зйомках, коли благовірний Нелі приїхав на знімальний процес разом з їхніми дітьми.

Під час обговорення Єгор також пожартував, що ніякої сенсації у зв’язку з цим не буде.

Схожі статті

“Навіщо?”: Квіткова, Цибульська та Луценко скористалися пластичною хірургією і дуже пошкодували про це

У погоні за красою жінки ладні на все. Проте, не завжди процедури допомагають отримати бажаний результат. Даша Квіткова, Оля Цибульська та Аніта Луценко переконалися в цьому на власному досвіді.

Ольга Фреймут показала, як одразу з трьома дітьми ходить ресторанами у Британії – аристократи-початківці

Знаменита телеведуча Ольга Фреймут розсекретила, як проводить вільний час зі своїми трьома дітьми – Златою та молодшими Лідією та Валерієм у Великій Британії. Чому їх навчає змалку?

Сестра-астролог все побачила: Репяхова розповіла, ким стане її син від Павліка і чи буде у нього сестра

Четверта дружина Віктора Павліка час даремно в Ізраїлі не втрачає. Катерина Репяхова з'ясувала у своєї сестри-астролога, ким стане у майбутньому її син Міхасік і чи матиме сестру найближчим часом.