Шалені суми у валюті: Руслан Сенічкін розкрив гонорари Ані Лорак і “ВІА Гри” на початку 2000-х

Відомий телеведучий Руслан Сенічкін пригадав свою колишню професію та розсекретив тогочасні гонорари відомих зірок. Чесно кажучи, суми захмарні.

Популярний телеведучий Руслан Сенічкін не завжди працював на телебаченні. Були часи, коли він тільки шукав своє покликання та пробував себе у різних сферах шоу-бізу. У розмові з Аліною Доротюк, чоловік пригадав свою роботу на посаді піар-директора та озвучив суми, які отримували відомі зірки.

Руслан починав свій шлях на радіо, проте дослухавшись до свого боса, який був більш досвідчений у справах шоубізу, він звільнився, покинув ЗМІ та пішов шукати долі у сфері піару. Саме тоді, у 2003 році його видалася нагода попрацювати з відомими зірками – Леонтьєвим, Жванецьким, “ВІА Грою” та Ані Лорак. Про заробітки останніх він розповів публічно.

Руслан Сенічкін розповів, які гонорари мали Лорак та ВІА Гра у 2000-х
Руслан Сенічкін розповів, які гонорари мали Лорак та ВІА Гра у 2000-х

Задачею телеведучого було “заманити” зірку на виступ до місцевого клубу у Дніпрі. Коли у місто з концертом приїхала Ані Лорак, це видалося чудовою нагодою. Принаймні йому так здавалося. Але коли Руслан почув суму гонорару за виступ артистки, волося на голові стало дибки.

“Я домовляюся з Фальосою, а він каже: “3000$”. А це 2003 рік, а де мені гроші взяти”, – пригадав ведучий.

Ще більшим розчаруванням став гонорар гурту, що вже розпався – “ВІА Гри”. Тоді вони виступали так званим “золотим складом”. Їх представники озвучили непідйомну для місцевого клубу суму. Обов’язки, що займали майже весь його час та запити зірок неймовірно втомили Руслана, тож він пішов з посади.

“Це треш. Пів року (пропрацював піарникам – прим.редакції) і повернувся на радіостанцію. Розчарувався. На гонорарі “ВІА Гри” за 7000$ в той золотий склад (Мейхер, Брежнева і Сєдакова)”, – розповів Руслан.

Руслан Сенічкін розкрив гонорари зірок у 2000-х
Руслан Сенічкін розкрив гонорари зірок у 2000-х

Схожі статті

“Навіщо?”: Квіткова, Цибульська та Луценко скористалися пластичною хірургією і дуже пошкодували про це

У погоні за красою жінки ладні на все. Проте, не завжди процедури допомагають отримати бажаний результат. Даша Квіткова, Оля Цибульська та Аніта Луценко переконалися в цьому на власному досвіді.