Галкін показав усю свою родину: як виглядає зараз 75-річна Пугачова та їхні спільні вже зовсім дорослі діти

Російський гуморист Максим Галкін показав, як відзначив за кордоном день народження, де зібралася вся його родина. Шоумен виповнилося 48 років.

18 червня 2024 року російському гумористу та шоумену Максиму Галкіну, який відкрито підтримав українців та виступив проти війни, виповнилося 48 років. На честь свого Дня народження знаменитість не став влаштовувати пишних урочистостей, а зібрав найближчих та рідних людей у ​​затишному ресторанчику. У розпал свята було зроблено миле сімейне фото, на якому з’явилася його дружина -75-річна Алла Пугачова та діти -10-річні Гарік та Ліза.

Максим Галкін показав усю свою родину: 75-річну Пугачову та дорослих дітей
Максим Галкін показав усю свою родину: 75-річну Пугачову та дорослих дітей

У кадрі Примадонна постала в стильній літній сукні з квітковим принтом, красивою укладкою з кучерявим волоссям з мінімальним макіяжем та прикрасами. Доповнили образ сонцезахисні окуляри. Варто відзначити, що Алла Борисівна виглядала на знімку дуже чудово!

Не менш вразили діти, які з віком стали дуже схожими на своїх зіркових батьків. Ліза була на Дні народженні батька в сріблястій короткій сукні та білому піджаку. У руках маленької модниці була мініатюрна сумка PRADA, яку, судячи з усього, запозичила у мами.

10-річний Гаррі, який росте повною копією Галкіна, з’явився у ресторані у світлій футболці, шортах та бандані. Доповнили образ товстий ланцюг на шиї. Щаслива родина позувала проти святкового торта на честь Дня народження Максима.

Де саме відбувалася подія, невідомо. Нагадаємо, що після початку війни у ​​2022 році родина Пугачової та Галкіна виїхали з Росії. Спочатку пара влаштувалася в Ізраїлі в місті Кейсарія. Також відомо, що у знаменитостей є власний будинок в Юрмалі (Латвія), а в 2023 році подружжя Галкіних придбало квартиру в елітному житловому комплексі на Кіпрі.

Схожі статті

Більше не абсолютний чемпіон: Олександр Усик втратив престижний статус одразу через двох боксерів

Реванш Усика та Ф'юрі пройде лише наприкінці цього року. Але ще до цієї події українець залишився без статусу абсолютного чемпіона світу. Чому Олександр залишився без цього звання ще до поєдинку?

За ним Ольга Кролик прийде на проєкт втретє: Ектор Хіменес-Браво придумав новий фартух для “МастерШеф-14”

Чи хотіли б ви потрапити до 20-ки "МастерШеф" без всіляких конкурсів та кастингів? Таку мрію можна назвати нездійсненною. Втім, можливість значно спростити для себе шлях на проєкті дійсно існує!