“Я б не дуже хотіла, щоб вони поверталися”: Валентина Хамайко зізналася, як ставиться до Потапа і Каменських

Зірка "Сніданку з 1+1" Валентина Хамайко вперше висловилася на рахунок Потапа та Насті Каменських. Що ведуча думає про виконавців та їхнє потенційне повернення до України?

Настя Каменських та Потап пережили серйозні зміни у кар’єрі за ці 2 роки. Зокрема екс-дует побачив в усій красі іншу сторону популярності. Від обидвох чекали на якийсь крок.

Однак вже згодом стало зрозуміло, що з Іспанії пара повертатися не збиралася, і просто втекла з країни. Зокрема найбільше дісталося саме Потапу, адже він залишив в Києві свого сина та колишню дружину і не повернувся навіть заради них. Хоча у своєму інтерв’ю Потап запевняв, що дуже хвилювався за свою дитину.

Валентина Хамайко розкритикувала Потапа та Каменських

П
Валентина Хамайко розкритикувала Потапа та Каменських

Згодом обидва знайшли шлях додому, але ненадовго. Зокрема Потап намагався створювати нові патріотичні пісні, які не тільки не викликали позитивної реакції від публіки, а навпаки лише посприяли розростанню скандалу навколо нього. Продюсеру довелося визнати, що його творчість виявилася не на часі, і на цей раз все виглядало дивно і негарно.

Так як Настя та Потап продовжують працювати з українським інформаційним простором, їхні колеги не беруться їх критикувати так, як наприклад Олега Винника. Хоча Олексію дісталося рік тому навіть від своїх колишніх друзів.

Натомість Валентина Хамайко, чоловік якої зараз захищає Україну, і пасинок якої загинув минулого року не соромилася та висказалася на рахунок виконавців по повній.

“Ці люди ніколи не були патріотами. Ніколи. І пісні у них, як ми бачимо, патріотичні не складаються, не пишуться. Навіть якщо хтось намагається, воно не заходить узагалі населенню. Я б відверто сказала: я б не дуже хотіла, щоб вони поверталися. Вони назвали себе людьми світу, хай у світі й залишаються”, – відповіла Хамайко.

Нагадуємо, що зараз Настя Каменських знаходиться в Іспанії, де активно займається власною кар’єрою. Потап подорожує світом, і часто знаходиться не поруч з дружиною. Подейкують про те, що вони розлучилися.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.