Надія Матвєєва розповіла, як ледь не довела до “ручки” звукооператора СТБ: “Вухо полетіло в борщ”

Знаменита українська телеведуча Надія Матвієво вперше розповіла про те, як потрапила у конфуз зі звукооператором через власну захопленість процесом.

Ледь не кожен працівник телебачення, який має досвід хочаб у декілька років стикався зі смішними, а інколи навіть лякаючими ситуаціями під час робочого процесу. І якщо зйомки деяких шоу не вимагають максимальної уважності та відданості, адже в ефір потрапляють після монтажу, то ведучим, що працюють в прямих ефірах в цьому плані не позаздриш.

На щастя, Надія Матвєєва все ж таки працює здебільшого під запис. Але навіть в це не гарантує відсутності різноманітних конфузів, які можуть полоскотати нерви. Днями зірка розповіла, що її зовсім не обійшла тема різноманітних незрозумілих, але при цьому емоційних ситуації під час роботи з оператором та звукооператором.

Надія Матвєєва розповіла, як ледь не довела до “ручки” звукооператора СТБ

 55-річна Матвєєва зайнялася удосконаленням своєї зовнішності
Надія Матвєєва розповіла про конфуз зі звукооператором на СТБ

Так, у своєму новому коментарі Надія Матвєєва розповіла про конфуз, який стався у неї зі звукооператором. Через власну необережність вона випадково ввела члена команди в оману, через що він серйозно запанікував. Справа в тому, що звукооператору здалося, ніби Надія “втопила” вухо в борщі.

“Вухо — це найдорожчий гаджет, який є у телеведучого. Я про це довго не знала! А дізналася я про це, коли я з цим вухом дегустувала борщ. У нас там купа борщів стоїть, а я ж хочу прожити цю ситуацію. І я щось начебто там нахилилась, дьорнула головою над тим борщем… І у звукооператора, який відповідає особисто за це вухо, склалося враження, що вухо полетіло в борщ. А я сама не знала. Тобто я в процесі. Думаю: боже, як класно я зробила! І потім вилітає на майданчик!”, – розповіла Надія Матвєєва.

Звукооператор одразу відреагував на побачене, хоча воно було і хибним, і почав шукати втрачене вухо, яке насправді було у Надії.

Розповідь чимало потішила як ведучого, так і аудиторію, яка була присутня на інтерв’ю.

Схожі статті

“Життя, як зебра”: обережно, Джейсон Стейтем, Тіна Кароль йде за статусом королеви пацанських цитат

Яким ви сприймаєте своє життя? Яскравим чи чорно-білим? Якимось об'єктом чи абстракцією? 39-річна Тіна Кароль розповіла та навіть продемонструвала, яким бачить власний життєвий шлях.