П’ять-шість разів на день: Могилевська зізналася, чим займається поки немає світла – Валентин десь поруч

Співачка Наталія Могилевська, яка нарешті набула сімейного щастя, розповіла, чим займається її родина у будинку на березі Дніпра, поки що немає світла.

Через постійні обстріли цивільної інфраструктури, в Україні стали регулярно відключати світло. У кожній області діють графіки, якими подається електрика. Поки що є світло – можна працювати і займатися господарством. А що робити, коли його немає?

Так, знаменита українська співачка Наталія Могилевська, яка обзавелася за ці пару років великою родиною, розповіла, що робить разом із чоловіком Валентином та дочками – 12-річною Мішель та 4-річною Сонею у відсутності електрики, коли у старшої дівчинки зупиняються шкільні онлайн-заняття, а в неї з чоловіком лекції із зуму.

Як з’ясувалося, вся сім’я вирушає на прогулянку з домашнім вихованцем артистки – собакою породи лабрадор на ім’я Айя.

“Айка ще ніколи в житті не була такою популярною. П’ять-шість разів на день прогулянка – це, дійсно розкіш!”, – написала під знімками з прогулянки Наталя.

Нагадаємо, що під час пандемії співачка Наталія Могилевська залишила квартиру в центрі Києва та переїхала до приватного будинку, розташованого на березі Дніпра. Спочатку артистка жила в будинку одна У 2022 році у Наталії Могилевської з’явився коханий чоловік, який переїхав до неї. 2023 року співачка несподівано повідомила, що всиновила двох дівчаток. Співачці довелося повністю переобладнати свій будинок. Організувати дитячу зону, а також посадити невеликий город – поки що це вазони з полуницею, які Наталя Могилевська красиво розставила на ганку.

Наталія Могилевська показала свій скромний будинок, де живе з дочками
Наталія Могилевська показала свій скромний будинок, де живе з дочками
Наталія Могилевська показала свій скромний будинок, де живе з дочками
Наталія Могилевська показала свій скромний будинок, де живе з дочками

А нещодавно співачка повідомила, що придбала нове ліжко для молодшої доньки Соні. Артистка вибрала багатофункціональні меблі, з просторою зоною для сну та спортивною атрибутикою. Зверху дерев’яні сходи та спортивні обручки, які дуже зацікавили 4-річну дочку Могилевської.

Схожі статті

“Була артисткою до останнього моменту”: Джамала вразила зверненням до свого новонародженого сина Аліма

Джамала є прикладом того, якою повинна бути турботлива мама. Співачка не лише піклується про своїх дітей, а також зберігає для них пам'ять про найважливіші моменти свого та їхнього життя.