Одяглася як капуста: 55-річна Надія Матвєєва посеред вулиці зняла футболку, а під нею – ще одна (Відео)

Популярна телеведуча Надія Матвєєва продемонструвала на камеру нові придбання. Вирішила зробити це дуже оригінальним способом прямо на вулиці на очах у здивованих перехожих.

Зірка програми “Все буде добре” телеведуча Надія Матвєєва, яка два роки тому зізналася, що зустрічається із чоловіком на 20 років молодше, активно веде сторінку в Інстограм, де докладно розповідає про все, що з нею відбувається. Так, напередодні 55-річна Надія вирішила похвалитися обновками і як справжня творча особистість зробила це дуже незвичайним та оригінальним способом. У кадрі Надя з’явилася стоячи навпроти великого торгового центру у світлих штанах та футболці з принтом на грудях. Озираючись на всі боки, 55-річна Матвєєва стала знімати футболку, під якою була ще одна, але тільки в іншому відтінку.

“Коли в одному відео хочеш показати весь одяг, який щойно придбала”, – підписала відео Матвєєва.

Зазначимо, що вийшло дуже креативно!

Нагадаємо, що понад два роки тому телезірка приголомшила шанувальників новиною, що завела любовний роман із чоловіком на 20 років молодшим. У розмові зі своїм колегою Григорієм Решетником, Надія зізналася, що її мама та дорослий син сприйняли це не дуже позитивно, проте Матвєєва вирішила продовжити стосунки.

Надія Матвєєва обрала в коханці чоловіка, якого старша на 20 років
Надія Матвєєва обрала в коханці чоловіка, якого старша на 20 років

Вже пізніше у своїх постах у соціальних мережах, телезірка зізнавалася, що стосунки з молодим чоловіком її багато чого навчили. Вона поменшала контролювати ситуацію і дозволяти своєму обранцю самому приймати рішення.

Надія Матвєєва з коханим
Надія Матвєєва з коханим

Як склалися стосунки Матвєєвої та її чоловіка далі, не відомо. Сама знаменитість останнім часом не коментує особисте життя. Зате всі шанувальники помітили, що Надія останнім часом неймовірно погарнішала і стала виглядати, як мінімум, на 20 років молодшою. У її гардеробі з’явилося більше яскравих та стильних речей.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.