За ним Ольга Кролик прийде на проєкт втретє: Ектор Хіменес-Браво придумав новий фартух для “МастерШеф-14”

Чи хотіли б ви потрапити до 20-ки "МастерШеф" без всіляких конкурсів та кастингів? Таку мрію можна назвати нездійсненною. Втім, можливість значно спростити для себе шлях на проєкті дійсно існує!

Потрапити учасником на кухню “МастерШеф” мріють мільйони українців. Але навіть далі надсилання анкети вдається пройти одиницям, не кажучи вже про отримання омріяного білого фартуха на кастингу. Ольга Кролик — унікальна кулінарка, оскільки змогла двічі здивувати своїми стравами трійцю суддів, отримавши заповітні “так” для проходу далі. Та, на жаль, у 12 сезоні проєкту їй не вдалося потрапити до 20-ки. Але вже наступного разу Ольга була близькою до того, щоб змагатися за звання кращої у суперфіналі!

Ольга Кролик на кастингу до 12 сезону. Джерело: YouTube-канал МастерШеф
Ольга Кролик на кастингу до 12 сезону. Джерело: YouTube-канал МастерШеф

Можливо, доля Кролик склалася б зовсім інакше, якби додане у “МастерШеф-14” правило почало діяти раніше. Його суть полягає у тому, що учасник, який своєю стравою зміг по-справжньому здивувати суддів на кастингу, отримує “Золотий фартух”. Він дозволяє не брати участь в додаткових випробуваннях, під час яких формується остаточний склад учасників сезону, а одразу потрапити до 20 найкращих кулінарів-аматорів.

Ектор Хіменес-Браво розповів про нові правила МастерШеф
Ектор Хіменес-Браво розповів про нові правила МастерШеф

Ще одним нововведенням стали конкурси для битви чорних, придумані глядачами. Такий підхід дозволяє не тільки зробити проєкт та його шанувальників ще ближчими, а також сприяє урізноманітненню змагань. Спочатку команда “МастерШеф” планувала вибрати одного переможця. Але оскільки цікавих ідей було дуже багато, то у новому сезоні буде одразу 4 битви чорних, в яких використовуватимуть ідеї глядачів.

Найбільше підписникам сподобалася ідея з морським боєм. Правила класичні, але за клітинками замість кораблів будуть заховані продукти, із яких доведеться готувати страву. Також авторів проєкту зацікавила ідея, згідно з якою учасники будуть змушені підійматися на балкон, аби отримати підказку від учасників в білих фартухах.

Ектор Хіменес-Браво розповів про нові правила МастерШеф
Ектор Хіменес-Браво розповів про нові правила МастерШеф

Творці також потішили шанувальників поверненням виїзних конкурсів. Свідком одного з них міг стати кожен бажаючи, адже вперше за 5 років “МастерШеф” проводив знімання на Андріївському узвозі. І це ще не всі сюрпризи, які чекають на глядачів. Всі їх можна буде побачити особисто уже в серпні, коли почнеться трансляція 14 сезону.

Схожі статті