Валерій Харчишин розповів про невиліковну хворобу старшого сина, якому вже 16 років: “Він стає іншим”

Популярний український музикант Валерій Харчишин дав ексклюзивний коментар на рахунок свого сина, який має вельми непросту недугу. Як зараз хлопець почувається?

Відомий український музикант Валерій Харчишин як не візьметься давати інтерв’ю, то має що розповісти. Чоловік пройшов через непрості випробування у житті: пережив складну аварію з надзвичайно нелегкою реабілітацію, поховав свого рідного брата, пройшов через розлучення, руйнування його будинку і досі проживає біль через хворобу свого сина.

Валерій Харчишин розповів, як змінився його син через хворобу

Валерій Харчишин зізнався, чому не може полагодити пошкоджений маєток
Валерій Харчишин розповів, як змінився його син через хворобу

Так, зірка ніколи не приховував того факту, що його шістнадцятирічний спадкоємець має проблеми, які не виліковується. Хвороба здебільшого пов’язано з психікою, але Валерій Харчишин завжди підкреслює, що це не аутизм.

Нещодавно зірка дав ексклюзивне коментар на рахунок сина та розповів про те, через що проходить юнак, як це проявляється, як він почувається і що спостерігають люблячі батьки вдома.

“Дитина йде від тебе ментально, і вчора вона була тією, якою ти пам’ятаєш, якою вона зростала в тебе на очах, а сьогодні вона приходить інша. Воно не лікується. Це не аутизм. Це нейропсихіатрія. Ти маєш там синдром Туретта. Плюс ознаки психозу, біполярний розлад, синдром дефіциту уваги, манії якісь, навіть шизоїдного типу. Він може не спати добу, потім заснути в день. Він може просто кричати протягом кількох годин”

Зірка зізнався, що недуга розвивається дуже динамічно, а часом навіть агресивно. І зробити це з цим нічого не можна. Діагноз поки що вивчається лікарями, а тому незрозуміло, чи можна розраховувати на виліковування. Валерій Харчишин підкреслив, що хвороба не вроджена, а набута. Однак, вони не знають, як саме хлопець захворів, адже причини можуть бути дуже різними, починаючи від інфекції, і закінчуючи хірургією.

Нагадуємо, що у своєму минулому інтерв’ю, в якому Валерій Харчишин розповідав про зруйнований будинок, артист також підкреслив, що розповідає це не задля того, аби отримати жалість від публіки, але ще для того, щоб поділитися досвідом і поділитися досвідом.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.