Єва Бушміна зізналася, чому залишила дочку в Україні, а сама живе у Франції з коханим: “Я погана мати”

Знаменита українська виконавиця Єва Бушміна, яка прославилася на Фабриці зірок, розповіла, як так сталося, що її дочка живе в Україні, а вона з коханим у Франції.

Як відомо, Єва Бушміна вже давно відійшла від активного просування в шоу-бізнесі, і після участі у Фабриці зірок та співпраці з Костянтином Меладзе так би мовити сама по собі.

Ба більше, артистка навіть народила дитину та емігрувала за кордон. На даний момент співачка проживає у Франції. Але як з’ясувалося, з дочкою вона не разом. Попри свою неймовірну материнську любов та бажання бути поруч з дитиною, так склалося, що Єва на даний момент проживає разом зі своїм коханим, а от її спадкоємиця перебуває в Україні.

Єва Бушміна розповіла, чому залишила дочку жити з батьком

Що сталося з екс-учасницею Фабрики зірок Євою Бушміною
Що сталося з екс-учасницею Фабрики зірок Євою Бушміною

Так, у своєму коментарі щодо дочки Єва Бушміна зізналася, що пройшла через вельми складні етапи прийняття того, що її дитина не хоче жити в країні, яку вона обрала для еміграції, і попросилася назад до батька.

“Тут їй було погано. Я була надмірною у вимогах до неї, тому, я думаю, їй захотілося пожити з татом, і я дала їй цю можливість. Їй просто захотілося додому, – поділилася зірка. – Я просто ридала. Тут підіймалося все: я погана мама, дитина мене не любить, що скажуть родичі та інші, усі думатимуть, що я така погана і дочка зі мною не хоче жити”

Тим не менш, поки що ситуація залишається саме такою. Безумовно, Єва регулярно бачиться зі своєю спадкоємицею, неймовірно за нею сумує, і переживає. Тим не менш, вона дала можливість дитині бути там, де вона хоче. Окрім того, в неї дійсно прекрасні стосунки з батьком, і тато про неї добре піклується, тому Бушміна змогла залишити дочку.

Іронічно, що попри все, Едіта вивчала французьку мову, і за ідеєю мала прекрасно адаптуватися в новій країні, але не так склалося, як гадалося. Дитина продовжує залишатися в Україні навіть попри небезпеку.

Нагадуємо, що в цьому інтерв’ю Єва Бушміна вперше розповіла про те, що насправді погано почувалася у складі гурту ВІА Гра. Артистка зізналася, що не мала цієї енергетики, що інші учасники, і мала переступати через себе і вдавати із себе ту, якою ніколи не була.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.