Вона працювала пліч-о-пліч з Миколою Тищенко: зірка “МастерШеф” Тетяна Літвінова зізналася, за чим сумує

Зірка "МастерШеф" Тетяна Літвінова зізналася, за чим сумує. Багато років тому екс-суддя працювала пліч-о-пліч з одіозним Миколою Тищенком. Деталі в матеріалі.

Останнім часом минулі сезони кулінарного шоу згадують все частіше. Здебільшого причиною цього став екс-суддя Микола Тищенко, який потрапив у величезний скандал, що розбурхав всю Україну.

Поки співвітчизники ресторатори чекають на кульмінацію подій, його колега, яка працювала з ним багато років разом, Тетяна Літвінова вирішила пригадати, наскільки приємними та світлими були часи, коли вони знімалися разом.

Зірка “МастерШеф” Тетяна Літвінова зізналася, за чим сумує

Тетяна Літвінова розповіла про серйозну операцію
Тетяна Літвінова зізналася, за чим сумує

Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу публікацію, на які показала знімальний процес, і зізналася, що дуже сумує за часами, коли була суддею.

Тетяна Літвінова зізналася, за чим сумує. Скріншоти особистої сторінки кулінарки

Нагадуємо, що після того, як Тетяна Літвінова звільнилася з шоу, вона розпочала свій власний проект, і вельми швидко стала леді не найпопулярнішою кулінарною блогеркою в Україні.

Їй вдалося започаткувати неймовірну кількість різноманітних трендів, пов’язаних з її сферою діяльності та привернути увагу до себе від мільйонної аудиторії, яка досі зберігає лояльність.

YouTube-канал Тетяна Літвінова і користується шаленою популярністю, і можна сказати, що вона зайняла свою нішу і знаходиться на ній дуже впевнено та міцно.

Її колишній колега Микола Тищенко зміг за допомогою телевізійної кар’єри влаштувати собі хорошу репутацію, яка далі прокладали йому шлях до політичної кар’єри. Але вже декілька років має серйозні репутаційні втрати. Зараз вже любов фанатів шоу Тищенка не рятує в ситуації, в якій він опинився. Тим часом колеги Миколи не проявляють ніякої солідарності по відношенню до нього.

І ба більше, деякі артисти активно обговорюють зі своєю аудиторією минулий інцидент і відкрито засуджують депутата. Тищенко тим часом на це не реагує, а коментарі до своїх публікацій закрив.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.