“Що скажуть люди”: Вікторія Булітко і Надія Матвєєва закрутили роман з чоловіками, значно молодшими за віком

Цих красивих і успішних жінок абсолютно не хвилює, що про них скажуть люди та з головою поринули у стосунки з чоловіками на багато років молодші за себе.

Коли знаменита ведуча популярного телевізійного журналу “Все буде добре” Надія Матвєєва вперше зізналася в інтерв’ю своєму колезі Григорію Решетнику, що зустрічається з чоловіком на 20 років молодшою, то зазначила, що спочатку її трохи бентежила їхня велика різниця у віці (на той момент Надії було приблизно 52 роки). Однак, поміркувавши, красива та успішна жінка вирішила не піддаватися стереотипам і з головою поринула у нові стосунки. Зазначимо, що у відвертій розмові Надя зізналася, що не все було гладко. Її найближчі люди – дорослий син і мама сприйняли її роман без особливого ентузіазму, але Матвієву було вже не зупинити.

Розкішна Надія Матвєєва
Розкішна Надія Матвєєва

У своїх постах в Інстаграмі телезірка ще не раз зверталася до цієї теми, але жодного разу не написала, що хоч колись пошкодувала про своє рішення. І хоча 55-річна зірка досі не назвала ім’я коханого і не опублікувала жодного спільного фото з ним, де видно його обличчя, багато шанувальників зазначили, що роман із чоловіком, який на 20 років молодший, позитивно вплинув на зірку, як зовні , як і внутрішньо.

Надія Матвєєва з молодим коханим
Надія Матвєєва з молодим коханим

На відміну від Надії Матвєєвої, зірка “Дизель Шоу” Вікторія Булітко свого коханого не приховувала. Щоправда, спочатку акторка розповідала, що з молодим музикантом на ім’я Кирило їх пов’язує лише творчість.

Вікторія Булітко закрутила роман з чоловіками, значно молодшими за віком
Вікторія Булітко закрутила роман з чоловіками, значно молодшими за віком

Проте, у січні 2024 року Вікторія раптово повідомила, що виходить заміж. Пропозицію руки та серця Вікторія Булітко отримала на свій 41-й День народження. Молодий чоловік влаштував їй справжній сюрприз. Під час романтичної вечері посеред свічок і квітів Кирило став на коліно і простяг заповітну коробочку з кільцем. Булітко, яка ніколи не була одружена, спочатку розгубилася, а потім стала, як дівчинка стрибати та танцювати від радості. Звісно ж зірка сказала “так”.

Нагадаємо, що раніше Вікторія Булітко та Кирило створили музичний дует “METELyK” і навіть встигли записати спільний трек, на який зняли романтичний кліп.

Схожі статті

Каре та короткий кудлатий чубок: Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – захотіла стати Самантою Джонс

Співачка та блогер Даша Астаф'єва несподівано змінила зачіску. Як виглядає найнепередбачуваніша зірка в українському шоубізі зараз. Що наштовхнуло її на кардинальну зміну іміджу?