Містична історія: колишня Володимира Остапчука Христина Горняк різко захворіла перед польотом на Майорку

Коли людина довго щось планує, то руйнування цих планів в останній момент можуть вибити її із колії. Особливо коли це відбувається через фактори, які складно пояснити, як сталося з Христиною Горняк.

Літо, сонце, довгоочікуваний відпочинок і… руйнування всіх планів через недомагання, яке вирішило прийти зовсім не вчасно. З подібною ситуацією принаймні раз стикалася кожна людина. Довелося її пережити також колишній дружині Володимира Остапчука Христині Горняк, яка поділилася своєю дещо містичною історією з підписниками.

Зараз дівчина знаходиться у Відні. У столицю Австрії вона відправилася не лише для роботи, а й для того, щоб звідти полетіти на Майорку разом з подругою. Цю подорож Христина планувала заздалегідь, тому зібрала необхідні речі та все оплатила. І ось напередодні 28 червня — дати, коли й була запланована поїздка — Горняк відчуває сильну слабкість. Причому самопочуття погіршується раптово.

Христина Горняк розповіла про проблеми зі здоров'ям
Христина Горняк розповіла про проблеми зі здоров’ям

Бувши впевненою, що за ніч все пройде, Христина випила ліків та пішла відпочивати. Але зранку ситуація не стала ліпшою. Втім, дівчина вже була налаштована на поїздку, тому без сумніву зібралася та поїхала в аеропорт. І там її чекав новий “сюрприз”: подруга не змогла вилетіти до Горняк з Лондона. В інших умовах нотаріусиню це не зупинило б, але слабкість змусила Христину повернутися додому та продовжувати лікування.

Дівчина відзначає, що після цього вона майже добу безперервно спала. Христині було трохи тривожно, що її організм може не впоратися. Але все склалося добре. Хоча зараз Горняк досі відчуває слабкість, але впевнено йде на поправку. Нотаріусині дуже допомагає підтримка підписників та близьких людей. Зокрема, до неї приїхали подруги з Києва, які допомогли їй зібратися в дорогу та підтримали Христину у складний момент.

Христина Горняк розповіла про проблеми зі здоров'ям
Христина Горняк розповіла про проблеми зі здоров’ям

Але навіть у найважчі моменти Горняк знаходить можливості порадувати себе. Зокрема, солодощами — улюбленим тортом, який вона рекомендує скуштувати кожному, хто приїздить до Європи. Можливо, саме через такі тортики їй не вдається побачити на животику омріяний прес? Втім, це не так важливо, бо головне здоров’я, а Христина й без кубиків завжди могла вражати красою і чоловіків, і жінок.

Христина Горняк розповіла про проблеми зі здоров'ям
Христина Горняк розповіла про проблеми зі здоров’ям

Схожі статті

“Я несподівано почав заробляти”: 39-річний Анатолій Анатоліч розповів, що зблизило його з дружиною Юлією

Іноді всього одне знайомство здатне повністю перевернути життя людини та залишити по собі враження, які неможливо забути. Сталася така зустріч й у житті відомого шоумена Анатолія Анатоліча.

Відпочиває поруч із Потапом: 42-річна Віра Брежнєва показала, як весело проводить свою липневу відпустку

Багато хто був здивований тому, що Потап поїхав в найромантичніше місто світу без Насті Каменських. Але поруч з артистом є інша красуня — Віра Брежнєва, яка поділилася фото зі своєї відпустки.