Потрібна кмітливість: Лілія Ребрик показала, як наводить красу без світла — паралельно готується сніданок

Телезірка та актриса Лілія Ребрик, як і багато українців, намагається пристосуватися до нових реалій життя без світла. Вранці на дачі встигає зробити багато справ і навіть навести красу.

Поки триває грандіозний ремонт у будинку-мрії, телеведуча та актриса Лілія Ребрик мешкає з родиною на своїй дачі. Таке рішення разом із чоловіком – хореографом Андрієм Диким вони прийняли заради безпеки і щоб було простіше долати проблему відключення світла. Сім’я придбала генератор, завдяки якому можна оснащувати ділянку електрикою вдень, проте вранці, коли ще сплять Лілії доводиться вигадувати інші способи, щоб приготувати сніданок.

Так, напередодні знаменитість поділилася фотографією, на якій показала, як готує сніданок для сім’ї. На своїй терасі Ребрик встановила туристичний газовий пальник, на який поставила каструлю, де готувалася проста їжа.

Чим займається Лілія Ребрик, поки немає світла вранці
Чим займається Лілія Ребрик, поки немає світла вранці

“Коли треба рано прокинутися, а генератор не ввімкнеш, щоби не розбудити всіх. Вихід є!”, – написала задоволена Ребрик.

А поки що немає води телезірка вирішила не марнувати час і нанесла на волосся живильну маску.

Чим займається Лілія Ребрик, поки немає світла вранці
Чим займається Лілія Ребрик, поки немає світла вранці

“Вирішила бути схожим з маскою на волоссі, поки не дадуть воду”, – розповіла у своїх “сториз” знаменитість.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик дуже часто показує у соціальних мережах, як проводить час із сім’єю на дачній ділянці недалеко від Києва. Поки мама няньчиться з молодшою ​​дочкою, якій лише 3 місяці, старші дівчинки -12-річна Діана та 5-річна теж знаходять собі заняття до душі.

В одному зі своїх посад Лілія розповіла, що літо у дітей завжди проходить активно. Поліна не вилазить із басейну, а старша Діана проводить час за улюбленими заняттями на ноутбуці, коли повертається з дитячого табору.

Чим займаються старші дочки Лілія Ребрик влитку
Чим займаються старші дочки Лілія Ребрик влитку

“Бо коли ж, як не влітку вчити щось нове і корисне! Але головне правило — завжди оббирати справу до душі дитині, а не на свій смак”, – розповіла Лілія.

Схожі статті