“Я в порівнянні – нормальна”: Гросу не хоче на Євробачення, бо бути 115-ю дівою у срібному платті – крінж

Популярна українська співачка Аліна Гросу не хоче на Євробачення, бо бути 115-ю дівою у срібному платті – крінж. Артистка пояснила, чому саме для неї конкурс не підходящий.

Аліна Гросу знайома з естрадою з самого дитинства. Ні для кого не секрет, що її батьки мали гроші для того, аби просувати маленьку вокалістку. Так само, вона росла під крилом знаменитих та популярних. Наприклад, її хрещеною матір’ю являється ніхто інша, а Ірина Білик. І до сьогодні вона готова надавати своїй похресниці протекцію.

Але це не допомогло дівчині, коли вона навчалася в Москві. Аліна Гросу відверто розповідала у своїх інтерв’ю про те, що її ображали і навіть цькували, пояснюючи це тим, що Аліна була популярна на своїй батьківщині, і зайвий раз нагадували, що на неї усім все одно в російській федерації.

Артистка повернулася до України давно, і вже встигла з неї емігрувати. На даний момент Аліна проживає в Сполучених Штатах Америки. Зірка запевняла, що не тікає, а просто поїхала на курси і планує повернутися. Втім, пройшло майже 2 роки, а співачка досі перебуває в Штатах.

Аліна Гросу зізналася, чому не хоче брати участь у Євробаченні

Аліна Гросу розповіла, як Ірина Білик дала старт її кар'єрі
Аліна Гросу зізналася, чому не хоче брати участь у Євробаченні

Саме там вона встигла вийти заміж, і навіть створити декілька нових композицій та кліпів. Зі своїми підписниками Аліна намагається не втрачати зв’язку, а навпаки його налагоджувати усіма можливими способами. Ні для кого не секрет, що зірки в еміграції швидко втрачають свою популярність, і повернути її після повернення вельми важко.

Саме тому Аліна охоче відповідає на різноманітні питання, готова давати інтерв’ю, ділитися досвідом, спогадами, ідеями. Зокрема, нещодавно шанувальниця в неї поцікавилася, чому Аліна не хоче поїхати на Євробачення.

Аліна Гросу зізналася, чому не хоче брати участь у Євробаченні

“Є декілька форматів Євробачення, але я не потраплю в рок-нішу, хоча могла б, бо люблю таку музику. Я рідко використовую народні мотиви, котрі ми любимо презентувати на Євробаченні, деколи ще з’являються трішки фріки на призових місцях, я в порівнянні — нормальна. А бути 115-ю поп-дівою, у срібному міні-платті, то вже якийсь крінж”

Схожі статті