Катя Бужинська показала чоловіка-іноземця, який помолодів на 20 років: як виглядає коханий співачки зараз

Співачка Катерина Бужинська, яка зараз відпочиває із сім'єю в Туреччині, поділилася цікавими фотографіями, на яких можна побачити не лише її стильне вбрання, а й красеня-чоловіка.

Напередодні співачка Катерина Бужинська разом із сім’єю – чоловіком, болгарським бізнесменом Дмитром Стойчевим та молодшими дітьми-двійнятами Катею та Дімою вирушила у відпустку. Для відпочинку знаменитість обрала Анталію (Туреччина). Артистка вже встигла поділитися фотографіями, де показала, як протікає їхній відпочинок, а також встигла продемонструвати кілька стильних пляжних комплектів на будь-який колір та смак, проте найбільше шанувальників зацікавив знімок, на якому Катерина позувала у фоє готелю зі своїм чоловіком-іноземцем.

У кадрі 44-річна Бужинська з’явилася в сукні на бретельках у леопардовий принт. Доповнили образ модні босоніжки та сонцезахисні окуляри. Дмитро Стойчев, який останнім часом помітно пострункішав і помолодшав, позував поруч із знаменитою дружиною у літніх штанах та футболці-поло бежевого кольору, які доповнив стильними чорними мокасинами на білій підошві, а також окулярами-авіаторами.

Бужинська показала, як відпочиває з чоловіком-іноземцем та дітьми
Бужинська показала, як відпочиває з чоловіком-іноземцем та дітьми

“Красива пара нехай щастити, була на ваших концертах у супер”, “Яка ж ви красуня!! А чоловік важливий такий симпатичний теж! Дітки дуже милі та красиві!!”, – писали у коментарях.

Нагадаємо, що болгарський бізнесмен Дмитро Стойчев – третій чоловік Катерини Бужинської. До нього артистка жила в офіційному шлюбі з продюсером Юрієм Квеленковим та у цивільному шлюбі з пластичним хірургом Володимиром Ростуновим. Від цих відносин співачка народила доньку Олену, якій виповнилося 16 років. Весілля Бужинської із болгарським бізнесменом відбулося 10 років. Через два роки на світ з’явилися двійнята – хлопчик і дівчинка, яких назвали на честь мами та тата.

Катерина Бужинська з чоловіком та двійнятами
Катерина Бужинська з чоловіком та двійнятами

 

Схожі статті

Руслан Сенічкін змістив фокус з одруженої Барбір на красуню Олю, і це можна зрозуміти: виглядає як модель

Жіноче фехтування — це справжнє мистецтво. Учасниці змагаються за першість у делікатному володінні шаблею. Але Ольга Харлан пішла далі та "взяла першість" у серці Руслана Сенічкіна.

Причиною став газон і басейн: 24-річна дружина Остапчука вразила правдою про розлучення через 4 місяці шлюбу

Тільки одружилися, а вже розмови про розлучення? Саме така ситуація спіткала пару Катерини Полтавської та Володимира Остапчука. Невже різниця у віці все ж виявилася занадто великою?