45-річна Маша Єфросиніна вперше назвала правдиву причину розставання з чоловіком: “Я тобі не потрібен”

Маша Єфросиніна та її чоловік Тимур Хромаєв пережили серйозні негаразди у своїх стосунках. Виявляється, саме поведінка телеведучої стала причиною їх тривалої розлуки.

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна старається бути щирою перед своєю аудиторією. Тому, вона відверто розповідає про своє особисте життя та ділиться власним досвідом. Нещодавно, жінка спростувала всі плітки про їхнє з чоловіком розлучення, а вже зараз зізналася, чому в їх подружньому житті виникали серйозні проблеми.

Маша активно розвиває свій YouTube-канал, й не так давно розпочала випускати новий підкаст під назвою “Квиток на марс“. Саме в рамках цього проєкту, вона розкривається по новому та розповідає нові деталі свого життя. Телеведуча зізналася, що власними руками ледь не зруйнувала свій шлюб.

Маша Єфросиніна розповіла, чому не хотіла просити допомоги у коханого
Маша Єфросиніна розповіла, чому не хотіла просити допомоги у коханого

Виявляється, у її житті відбулася складна ситуація, про яку вона не повідомила чоловіка. Точніше повідомила, проте запізно. Єфросиніній різко стало погано й вона вирішила впоратися з цим сама. Жінка власноруч викликала швидку, а Тимуру розповіла про цей інцидент вже ввечері за столом.

“У мене почалася панічна атака. Я припаркувалася й викликала швидку. У мене тоді навіть не виникло думки зателефонувати своєму чоловікові. І коли ввечері я йому це розказую, він дивиться і не усміхаючись каже: “Машо, я тобі зовсім не потрібен””, – поділилася Єфросиніна.

Маша Єфросиніна розповіла, чому не хотіла просити допомоги у коханого
Маша Єфросиніна розповіла, чому не хотіла просити допомоги у коханого

Чоловік був неприємно вражений її вчинком та не розумів, чому вона не попросила його допомоги. Такі дії навели його на думку, що він не потрібен такій самостійній особистості як Маша. Тоді, Хромаєв запропонував розлучитися.

Інцидент трапився багато років тому. Пара майже рік не жила разом, проте час проведений на відстані, чітко дав зрозуміти, що вони відчувають одне до одного. Після цього, кожен почав більше цінувати свого партнера. А телеведуча зробила для себе висновки та тепер, за потреби, просить про допомогу свого коханого.

Схожі статті