“Із дітками маленькими”: зірки “Сніданку з 1+1” Руслан Сенічкін і Людмила Барбір обімліли від почуттів

Зірки ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін і Людмила Барбір обімліли від почуттів та показали малечу, через яку виникло стільки емоцій в студії.

Багато років Руслана Сенічкіна та Людмилу Барбір підозрюють у романі. Втім, ведучий запевняє публіку у тому, що він взагалі не зацікавлений у серйозних стосунках, а тим паче у створенні сім’ї. Тим часом його партнерка вже багато років перебуває у шлюбі і виховує сина Тараса, з яким на даний момент живе сама в Києві. Батько хлопчика захищає Україну, і зрідка повертається додому.

За усі ці роки роботи разом Руслан та Людмила виглядають наче налагоджений механізм, який неможливо вже уявити окремо. Тим не менш, обидва рано чи пізно будуть рухатися вперед, і колись цей дует все ж таки розпадеться.

Руслан Сенічкін і Людмила Барбір розчулились в студії

Барбір і Сенічкін ходять під руки
Руслан Сенічкін і Людмила Барбір розчулились в студії

А поки що обидва захоплюють публіку своїми неймовірними емоціями, харизмою та почуттями, які не бояться проявляти. Особливо, коли мова заходить до пухнастиків.

Так, нещодавно зірка опублікували на особистих сторінках соціальній мережі Instagram нові кадри, на яких показала, як ладнають з хвостиками, які завітали до них до студії. Малеча виявилася надзвичайно доброзичливою та легкою у спілкуванні, а ведучі були настільки розчулені своєю новою компанією, що не приховували почуттів на відео.

У коментарях користувачі одразу ж оцінили неймовірні емоціями, які ведучі подарували своїм глядачам, а деякі навіть порівняли цуциків із дітьми.

Руслан Сенічкін і Людмила Барбір обімліли від почуттів. Скріншоти коментарів під публікацією 

Нагадуємо, що не так давно Єгор Гордєєв отримав травму, з якою на даний момент продовжує проводити зйомки. Ба більше, ведучому навіть вдається діяти за планом, і на даний момент він з Нелею Шовкопляс з’являються у різних містах країни, де проводяться ефір. Ведучим також вдається знайомитися з новими обличчями та ділитися цікавими зустрічами.

Схожі статті