Дружина Дмитра Гордона розсекретила, як він їй зробив їй пропозицію: “Це було дуже красиво та яскраво”

Українська журналістка Олеся Бацман не тільки пригадала, як починалися їх стосунки з Дмитром Гордоном, а й розповіла, як чоловік їй освідчився.

Шлюб відомої пари журналістів Дмитра Гордона та Олесі Бацман був укладений 12 років тому. За цей час у подружжя народилося твоє спільних дітей – прекрасні донечки Санта, Аліса і Ліана. Проте, за весь цей час ні він, ні його обраниця не розповідали, яким був той чарівний вечір, коли вони вирішили офіційно оформити свої стосунки.

Слава Дьомін вирішив виправити цю прикру помилку та прямо запитав у Олесі, як чоловік попросив її руку та серце. Жінка не стала прямо відповідати на питання, аргументувавши це тим, що освідчення – магія, яка має відбуватися лише між двома. Проте, деякі деталі вона розкрила.

Виявляється, вона очікувала на цей крок від Дмитра, але чоловік вміло підібрав момент та зміг зробити їй справжній сюрприз. За словами жінки, це було дуже гарно та запам’яталося їй на все життя. Тим паче, що освідчення відбувалося близько третьої.

“Є речі, які мають бути лише між двома людьми. Але це було дуже красиво, дуже яскраво”, – поділилася Олеся.

Дружина Дмитра Гордона розповіла, як він їй зробив їй пропозицію
Олеся Бацман розповіла про освідчення коханого

Крім того, жінка зізналася, що довгий час після знайомства їх поєднували виключно ділові стосунки, які з часом переросли в дружбу, а тільки після цього у кохання. Бацман довго придивлялася до свого обранця, аналізувала його поведінку та вчинки, перед тим, як визначити, що він гідний чоловік.

“Він завжди тримає слово, допоможе слабшим, знає, що таке дружба, як він ставиться до батьків, дітей. Це все єдиний образ складався, який для мене був дуже позитивний”, – розповіла журналістка.

Дружина Дмитра Гордона розповіла, як він їй зробив їй пропозицію
Дружина Дмитра Гордона розповіла, як він їй зробив їй пропозицію

Нагадаємо, за плечима Дмитра Гордона два офіційних шлюби. Загалом, чоловік має сімох дітей від чотирьох різних дружин. З усіма він підтримує гарні стосунки та старається бути турботливим батьком.

Схожі статті

“Облягаючий шик”: Настя Каменських взула підбори та показала 3 частини свого тіла, якими пишається найбільше

Кожна людина схильна до того, щоб хотіти більшого, кращого. Це стосується всіх аспектів життя. Настя Каменських розповіла про те, що не влаштовувало її та в якому занятті вона знайшла задоволення.

“Вони мене прийняли”: дружина Дмитра Гордона розповіла про стосунки з його дітьми від попередніх шлюбів

56-річний Дмитро Гордон має досить насичене особисте життя. Чоловік став батьком для сімох дітей від чотирьох різних жінок. Чи змогла Олеся Бацман знайти спільну мову з ними усіма?