Віктор Павлік поховав сина, а Костянтин Грубич втратив доньку: українські зірки, які пережили своїх дітей

Діти - це найбільша радість у житті мамусь та татусів. Ми здатні зрушити гори, аби вони були щасливі. Проте, доля примхлива. Павлік та Грубич відчули її немилість на власному досвіді.

Смерть дитини — це найстрашніше випробування, яке може випасти на долю батьків. Неважливо, чи ти відома особистість, чи звичайна людина — біль від втрати однаково глибокий і нестерпний. Деякі українські зірки пережили цю трагедію, і їхні історії змушують задуматися про те, як цінувати кожну мить, проведену з близькими.

Віктор Павлік

Син відомого українського співака помер у віці 21 року. Павло захворів на рак. На жаль тривале лікування не дало результатів й хвороба забрала юнака. Віктор тяжко переносив втрату, багато пив та розсварився зі своєю колишньою дружиною – Ларисою.

З часом, чоловік зміг вибратися зі стану апатії та депресії. В цьому йому допомогла нова обраниця Катерина Репяхова, яка потім стала його дружиною. Сам співак запевняє, що відчуває присутність Павла та вірить, що йому добре в іншому світі.

Віктор Павлік розповів про свою найбільшу втрату
Віктор Павлік розповів про свою найбільшу втрату

Констянтин Грубич

10 років тому у родині відомого телеведучого сталося невиправне горе. Його 17-річна донька Ольга не повернулася додому. Дівчина потрапила під колеса автівки, водій якої втік з місця пригоди та навіть не спробував надати їх допомогу. На превеликий жаль, такі люди все ще є серед нас. Констянтин досі не знає хто забрав життя його любої доньки та підозрює, що його особистість приховують спеціально.

“У мене все сильніше відчуття, що поліція приховала від нас правду з самого початку. Мене заспокоює віра в Бога, і він напевно найкращий суддя”, – розповідав Костя.

Констянтин Грубич розповів про свою найбільшу втрату
Констянтин Грубич розповів про свою найбільшу втрату

Борис Барських

Відомий актор також пережив своє горе. Його 25-річний син Констянтин витримав серцевий напад, але хвороба дала ускладнення та врешті решт, хлопець програв цю битву за життя. Від дати втрати артиста пройшло вже 14 років, проте чоловік і досі не може оговтатися від цього нещастя. Борис впевнений, що жоден проміжок часу не здатен вгамувати той біль, який відчуває батько, що поховав свою дитину.

“Ти з цим живеш і коли говорять, що час лікує, нічого він не лікує. Це завжди залишається в тобі. Ти цього позбутися не зможеш”, – поділився Борис.

Борис Барських розповів про свою найбільшу втрату
Борис Барських розповів про свою найбільшу втрату

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.