Боротьба з раком, скандал з Укрзалізницею і таємний чоловік: 5 цікавих фактів про зірку 1+1 Аллу Мазур

Бути сильним — це не завжди про фізичний розвиток. Іноді людина, яка може здаватися слабкою тілесно, характером сильніша за будь-якого спортсмена. Саме це можна сказати про Аллу Мазур.

Алла Мазур — одна з найвідоміших телеведучих України, чия кар’єра на каналі 1+1 триває вже багато років. Її історія — це приклад внутрішньої сили, мужності та незламності. Серед найважчих випробувань, з якими довелося зіткнутися пані Аллі, є боротьба з онкологічним захворюванням. Та які б виклики не зустрічалися ведучій на шляху, вона завжди пам’ятає про інших людей та повністю присвячує свою діяльність українцям та Україні.

Боротьба, яка надихає

У листопаді 2019 року Алла Мазур оголосила про діагноз — рак молочної залози. Ця новина спантеличила багатьох її шанувальників. Алла пройшла через складний шлях лікування, що включав операцію та курси хімієтерапії. Вона продовжувала працювати попри всі труднощі, демонструючи незламну волю та оптимізм.

Алла Мазур розповіла про свою боротьбу
Алла Мазур розповіла про свою боротьбу

У своєму дописі Алла наголосила, що розповідає про все, щоб надихнути кожну жінку на проходження медичного огляду. І справді, задля профілактики до лікарів звертається так мало українців. А саме завдяки цьому можна було б не лише раніше виявити проблему, а навіть попередити її, позбувшись факторів, які її викликають.

Пані Мазур розповіла про все чітко та спокійно, як вона звикла під час роботи ведучою. В дописі вона не просила ні про жалість, ні про допомогу. Навпаки — Алла хотіла допомогти іншим, захистити їх від аналогічних труднощів. Також вона попросила підтримати діточок, які також стикнулися з онкологією та потребують допомоги.

Одна проти свавілля

Поборовши страшну хворобу, пані Алла не припинила боротьбу повністю. У її діяльності так часто доводиться мати справу з несправедливістю, що неможливо лишитися осторонь, не протягнути руку підтримки. Одна з таких ситуацій сталася зовсім нещодавно. Ведуча розповіла про нечесні схеми, з якими стикнулися пасажири потягів, які їдуть до Європи. Через махінації багатьом людям доводилося двічі платити за один і той же квиток.

Алла Мазур розповіла про свою боротьбу
Алла Мазур розповіла про свою боротьбу

Алла Мазур закликала керівництво “Укрзалізниці” звернути увагу на ці проблеми та вжити негайних заходів для їх вирішення. Вона підкреслила, що подібне ставлення до пасажирів є неприйнятним та принизливим. Її звернення викликало широкий резонанс, але реакція керівників УЗ розчарувала телеведучу: ні чіткої відповіді, ні навіть бажання поспілкуватися очно вони не продемонстрували. Але пані Мазур не звикла мовчати та вважає, що завдяки розголосу та спільним зусиллям українців можна змінити ситуацію на краще.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.