Втрата на втраті: з’ясувалося, що після смерті Євгена Огіра Тіна Кароль поховала ще одного чоловіка з сім’ї

Мало хто знає, що за один рік співачка Тіна Кароль пережила одразу дві великі трагедії. Не встигла вона попрощатися з чоловіком, як на неї чекав ще один удар.

Досі Тіна Кароль тяжко переживає втрату свого єдиного чоловіка – продюсера Євгена Огіра, який помер понад 11 років тому від онкології. Щороку в день смерті та день народження коханої людини співачка публікує зворушливі пости, де визнається йому у вічній любові та вірності. Проте, мало хто знає, що майже відразу після смерті Євгена Огіра в сім’ї Тіни Кароль сталася ще одна непоправна втрата – трохи більше ніж через місяць після смерті сина помер свекр співачки – Валерій Огір.

Тіна Кароль з Євгеном Огіром
Тіна Кароль з Євгеном Огіром

Тоді у багатьох ЗМІ писали, що батько дуже тяжко переживав смерть сина і на тлі цього стан його здоров’я різко погіршився. Як говорилося в матеріалі КП Україна, батько Огіра страждав на хронічні захворювання суглобів. Через це разом зі своєю дружиною він переїхав із приватного будинку, що розташовувався на узбережжі Київського моря, до міської квартири. Що спричинило смерть Валерія Огіра, сім’я офіційно не повідомила.

Після смерті Євгена Огіра Тіна Кароль поховала ще одного чоловіка з сім'ї
Після смерті Євгена Огіра Тіна Кароль поховала ще одного чоловіка з сім’ї

Нагадаємо, що через деякий час після смерті чоловіка співачці Тіні Кароль почали приписувати романи з колегами з шоубізнесу, а також впливовими олігархами. Сама артистка ніколи не коментувала чутки та багатозначно мовчала, а іноді навіть підігравала.

Дан Балан та Тіна Кароль на Голосі
Дан Балан та Тіна Кароль на Голосі

Так, під час виходу шоу “Голос країни” Тіна Кароль дуже правдоподібно зображувала любовний зв’язок із молдавським музикантом Даном Баланом. Кілька років парочка водила за носа своїх шанувальників. Багато хто настільки повірив у їхній роман, що після того, як самі ж артисти його викрили, не хотіли в це вірити. Справа дійшла до того, що Дан Балан написав гнівний пост У ТГ, в якій попросив учасників фан-клубу DanTina залишити його та його родину у спокої.

Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом
Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?